Labelshop.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul magazinului labelshop.ro si incepe sa castigi alaturi de noi!

Cum si cat castigi promovand www.labelshop.ro :

  • comisioanele standard oferite: 10%;
  • tip conversie: vanzarea produselor din site-ul www.labelshop.ro;
  • perioada de recurenta a cookie-urilor: 30 de zile.

Desi labelshop.ro este un magazine online nou, acesta a fost creat avand in spate experienta acumulata in cei peste 18 ani de activitate pe care ii avem ca si tipografie industriala de etichete si ambalaje. Pe langa articolele pe care le producem precum etichete in rola, etichete in coala, tag-uri de carton, etichete autocolante reclosure, etichete de securitate etc., comercializam produse si echipamente din domeniul ambalarii.

Astfel, www.labelshop.ro devine conform sloganului “magazinul ambalajelor tale” intrucat pe site mai puteti gasi si: imprimante de etichete cu transfer termic sau inkjet color, pentru volume mici, mari sau medii de printare; imprimante de birou; aplicatoare de etichete si marcatoare de pret; dispensere si roluitoare; Cititoare de coduri de bare; riboane din ceara, ceara si rasina sau rasina; articole pentru ambalare si coletare: banda adeziva, folie stretch, folie cu bule, cutii si protectii din carton, tuburi din carton si capace din plastic, plicuri, sticle si borcane.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Suntem un magazine online la inceput de drum, cu dorinta de a creste si a ne dezvolta impreuna cu partenerii nostri
  • Produsele pe care le comercializam au fost testate de noi de-a lungul timpului la clientii existenti, pastrandu-le in portofoliu ca si solutii doar pe cele mai performante. Astfel, ai siguranta ca produsele pe care le vei promova sunt de calitate.
  • Majoritatea produselor comandate de client sunt in stoc si sunt expediate in aceeasi zi prin curierat rapid. De asemenea oferim posibilitatea producerii la comanda, dar si a ridicarii produselor de la sediul nostru din Bucuresti.
  • Avem in portofoliu o gama diversificata de produse: atat produse necesare firmelor in activitatea de zi cu zi, echipamente desktop sau de birou, dar si echipamente industriale.
  • Comunicare promptă a promoțiilor și noutăților;
  • Deschidere la propuneri și solicitări din partea afiliaților, dar si consultanta tehnica