Gimihome.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul si afiliatul magazinului online www.GimiHome.ro si incepe sa castigi alaturi de noi!

Totul se intampla prin intermediul platformei de marketing afiliat Profitshare.ro, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

GimiHome.ro se adreseaza copiilor si parintilor de toate varstele, oferidu-le o gama completa de produse pentru copii la preturi avantajoase, dar si produse pentru bucatarie si gradinarit. Avem in stoc peste 20.000 de produse pentru bucatarie, precum oale, cratite si tigai, de calitate superioara, cat si produse pentru casa si gradina.

 

Cum si cat castigi promovand GimiHome.ro:

  • comisioanele standard oferite: 10%;
  • tip conversie: vanzarea produselor din site-ul www.gimihome.ro;

 

GYM INVEST S.R.L. (brand GIMIHOME)  reprezentat prin magazinul online www.gimihome.ro este prezent pe piată începând cu anul 1998, fiind specializată in comert en-gros si en-detail a produselor de uz casnic si menaj. De asemenea firma dispune de capacitatea de distribuţie a produselor de uz casnic, menaj si mase plastice. Inca de la infiintare compania noastra si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor clientilor. Compania noastra are in proprietate un magazin modern de 400 mp si un depozit Cash&Carry de 2000mp cu peste 30000 de articole. Firma Gym Invest S.R.L are o echipa de 40 de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse uz casnic si menaj, ambalaje, produse HORECA, produse unica folosinta, importa o gama larga de produse din Italia, Ungaria, Germania, Republica Moldova,Croatia si alte tari (damigene sticla, butoaie plastic, produse inox si sticlarie etc.). Firma acorda o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor companiei noastre.

Compania are un portofoliu diversificat de produse, care include, de exemplu, produse de curățare și întreținere a casei, articole de bucătărie, accesorii pentru baie, produse pentru grădinărit, hârtie igienică, mănuși de unică folosință și multe altele.

Societatea noastre  are  o gamă diversificata  de produse, incluzând, printre altele, jucării pentru copii. Acestea pot include jucării de pluș, jucării din lemn, jucării educative sau jucării pentru activități de exterior, cum ar fi mingi sau biciclete, tobogane, masinute electrice, motociclete, bucatarii de lemn, casute de joaca, jucarii interactive pentru copii si multe alte jucarii inclusiv pentru bebe. Jucariile distribuite de noi, sunt foarte calitative, iar noi detinem jucarii pentru copii de toate varstele, de la bebelusi de cateva luni, pana la copii de 1 an, 2 ani, 3 ani sau pana la 10 ani.

De asemenea, distibuim si gama de produse Berlingerhaus care include oale, crătițe și tigăi cu diferite dimensiuni și modele, potrivite pentru diverse tipuri de gătit. Produsele Berlingerhaus sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară, designul modern și inovația tehnologică. Societatea noastra oferă și o gamă variată de produse pentru bucătărie, printre care se numără ustensile de gătit, cuțite, tacâmuri, boluri, platouri, tăvi și multe altele. Toate produsele sunt de înaltă calitate și sunt alese cu atenție pentru a satisface nevoile clienților noștri.

În plus, GimiHome este mereu în căutarea de noi produse și soluții pentru a satisface nevoile clienților noștri. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență vastă în domeniu, care se asigură că produsele noastre sunt mereu în trend și răspund nevoilor pieței.