Beanzcafe.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

30 zile

BeanZ este o capsulă de energie din care ne putem alimenta cu toții. BeanZ este o provocare, pe cât de challenging, pe atât de motivantă pentru toți.

Dar, până la urmă, BeanZ este un copil rebel care își începe drumul către lumea mare și are ambițiile unui puștan care vrea să cucerească universul. În cazul nostru, universul cafelei.

Proiectul BeanZ este provocarea pe care Strauss și-a asumat-o pentru 2017, un pariu cu noi înșine, provocarea de a pătrunde într-un segment de piață nou, acela de capsule și aparate de cafea pentru acasă. Provocarea vine din două direcții, una dintre ele fiind cea amintită mai sus și a doua fiind abordarea online, digitală, prin care se comunică direct cu consumatorul final. 

Nu există două cafele identice.

Si aceasta pentru ca noi cautam exact acele caracteristici care fac fiecare sortiment de cafea sa fie unic in felul sau.

Am putea spune ca fiecare dintre cafelele noastre sunt la fel de diferite intre ele pe cat de diferiti intre ei sunt oamenii care le fac si le consuma.

Iti oferim unul dintre paharele noastre fancy,  cu capac de silicon, ideal pentru a aprecia cu claritate experienta cafelei BeanZ cu toate simturile.

Si, pentru ca fiecare cafea de-a noastra unica precum esti si tu, am inclus in pachet si o mostra de capsule – cate una pentru fiecare blend si fiecare cafea de origine de la fermieri.

Editiile limitate Farmers Harvest sunt o selectie de gusturi distincte, care te duc aproape de inima fermierilor. Iti aducem cafele de la ferme de pe continente diferite, cu povesti de descoperit.

Gama Crafted Blends cuprinde blend-uri care vorbesc despre tine si starea ta de spirit – cum ar fi diminetile dificile cand ai nevoie de un Kick sau clipele cand vrei un blend mai light, cum ar fi Chill.