OnlineMastery.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

Castiga bani prin recomandarea cursului Online Mastery! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision de 100 lei.

 

Platforma de curs OnlineMastery.ro cuprinde peste 150 de lectii video de Marketing Online, de la A la Z. Acesta este cel mai complex curs online de Marketing Online din Romania, in limba Romana.

 

Cursul este structurat pe 3 module, care se pot accesa in decurs de 5 luni, sau toate odata (in cazul platii integrale). Aceste 3 module cuprind tot ce are nevoie un specialist de marketing sau un antreprenor pentru a crea un plan de Marketing Online si pentru a lucra zi de zi la atragerea de noi clienti din online si pastrarea lor pe termen lung.

 

Cursul cuprinde prezentări, tuturiale, exemple, resurse utile, instrumente de lucru, un manual de lucru și Agenda de Marketing Online. In total sunt prezentate peste 50 de instrumente practice de Marketing Online.

 

Toti cursantii care se inscriu, vor avea acces nelimitat si gratuit la actualizarile din platforma, chiar si dupa finalizarea cursului. Platforma de curs se poate accesa de oriunde si de pe orice device (mobil, tableta, PC, Smart TV).

 

Cursul este creat si livrat de catre Calin Biris, Digital Director, Loopaa Marcom. Calin are experienta de peste 8 ani in Marketing Online. In trecut a fost directorul de Marketing a doua dintre cele mai cunoscute branduri online romanesti: Trilulilu si Zonga. Din 2009 si pana acum a livrat sute de prezentari si cursuri pentru mii de participanti din mediul de business sau ONG. Timp de 4 ani a fost presedintele asociatiei de tineri profesionisti in comunicare IAA YP Cluj, iar in anul 2015 a fost clasat de catre Forbes in top 30 tineri sub 30 ani din Romania.

 

Online Mastery este un curs complet, usor de parcurs si puternic ca si valoare. Spre deosebire de alte cursuri, acesta ofera tutoriale practice de tip "cum sa faci" cat si prezentari cu privire la notiuni pe care nu le gasesti in alta parte.

 

Persoanele care se inscriu pe platforma de curs isi pot recupera investitia chiar din prima luna, daca pun in practica imediat cele invatate.

 

Recomanda OnlineMastery.ro, iar Pentru fiecare inregistrare finalizata si achitata de un cursant, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 100 lei.


Te vom anunta de fiecare data cand avem campanii si promotii publice sau special create pentru afiliati, pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare atragatoare, pentru a-ti usura activitatea.

 

Ai multiple posibilitati de a promova cursul OnlineMastery.ro o pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri/bloguri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click);
  • prin newslettere dedicate;
  • articole sau interviuri;

 

Iti stam la dispozitie daca ai orice fel de cerinte speciale/idei neconventionale cu privire la ajutorul in promovarea cursului.

 

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);

 

Un banner afisat pe site-ul tau iti poate genera castiguri imediate, insa iti recomandam sa mergi dincolo de promovarea clasica pentru a creste sansele de a obtine mai multe vanzari.

 

Cursul OnlineMastery.ro este despre Marketing Online, adica si despre Marketing Afiliat. Acceseaza-l si tu pentru a te pune la curent cu cele mai bune tactici si trategii de promovare, loializarea clientilor/cititorilor si optimizarea ratelor de conversie. Acest curs iti poate oferi noi idei de campanii de Marketing pentru cresterea incasarilor din Marketing Afiliat.

 

Spor la vanzari!