MatHaus.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Perioada de comisionare

15 zile

Comisioane oferite

3.50% - 5.00%

Beneficiile MatHaus.ro pentru clienți

În 26 de ani de activitate, Arabesque a stat la baza marilor proiecte de construcții din România. Ne-am specializat în furnizarea materialelor de construcții și în livrarea lor oriunde, chiar și în vârf de munte.

Prin brandul de retail MatHaus a venit timpul să sunam și la ușa fiecăruia. Cu experiența noastră și ideile tale, transformăm orice proiect în realitate.

Prin magazinul online și cele 7 magazine din țară suntem pregătiți să oferim soluții complete pentru orice tip de proiect. Fie ca ai de renovat, reparat, construit, slefuit, vopsit, taiat, tuns, insurubat sau gaurit, la MatHaus ai peste 30,000 articole la cele mai bune preturi.

Avem avantajul unic să livrăm oriunde produsele comandate fie prin impresionanta noastră flota internă formată din 1000 de camioane de diferite dimensiuni, fie prin rețelele tradiționale de servicii de curierat.

Nu contează cât de complicat este proiectul clientului, dacă vorbim de reamenajarea unui apartament sau construcția de la zero a unei case, pe mathaus.ro găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc.

Avem tot ce e necesar: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădina.

Beneficii pentru afiliații MatHaus.ro

Programul de afiliere mathaus.ro se bucură de un management profesionist, cu o experiență 360 în marketing digital și experiență anterioară atât din prisma afiliatului, dar și al advertiserului și a rețelei de marketing afiliat.

Promovează mathaus.ro și bucură-te de deschiderea unui portofoliu bogat de produse care pot fi recomandate în proiecte de tip Do-it-Yourself sau în proiecte mari de construcții.
MatHaus.ro este deschis oricărui client persoană fizică sau juridică și oferă un portofoliu bogat de produse la prețuri deosebit de atractive.

Specificul de client preponderent pe mathaus.ro este micul meseriaș sau constructor, dar avem și o bază importantă de clienți ocazionali persoane fizice care realizează mici proiecte de reparații acasă.

Cu o achiziție medie de valoare mare, comisionul de 4% oferit pentru fiecare comandă în perioada de recurență poate oferi șansa proiectelor axate pe bricolaj o sursă importantă de venit suplimentar.