Casemexi.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

100 zile

Case Mexi are ca obiect de activitate producția si montajul  de structuri metalice ușoare pentru diferite tipuri de construcții civile și industriale: case, spații comerciale, hale. Pofilele noastre având o lățime de 140mm si cu o grosime de 1,5 mm, corespund normativelor europene, respectiv EuroCode 3, având certificarea internațională CE, precum și rapoarte de încercări realizate de institutul Urban Incerc Cluj-Napoca. Casele noastre, reprezintă alternativa mai ieftina, dar in același timp și mai calitativă a unei construcții bine realizate comparativ cu construcțiile clasice pe zidărie.

 

Pe site-ul nostru www.CaseMexi.ro puteți găsi peste 1000 de proiecte de case din care vă puteți alege. Puteți să alegeți și un proiect propriu iar noi vă vom configura structura metalică completă, inclusiv partea de proiectare,  în oricare din județe dar și în afara țării. Pe teritoriul României asigurăm de asemenea montajul și transportul. Includem toate elementele necesare astfel încât să nu existe alte taxe în plus, cum apar de obicei la metode convenționale de construire.

 

Câteva avantaje ale structurii metalice ușoare:

  1. Izolare Superioară:  O clădire prefabricată din oțel cu pereți tip Mexi atinge cele mai înalte           valori de izolare disponibile oriunde, fără goluri termice. Acest lucru se transpune în facturi mai mici de energie  pentru totdeauna, credite verzi, și o atmosferă caldă într-un mediu prietenos.
  2. Durabilitate Crescută: Locuințele pe structură metalică sunt cu mult mai rezistente în timpul cutremurelor, inundațiilor, incendiilor și alte dezastre care ar distruge în mod normal, o construcție. Companiile de asigurări știu acest aspect, iar ratele vor reflecta permanent acest lucru!
  3. Flexibilitate în Design: Oțelul prefabricat oferă cel mai înalt nivel de flexibilitate în design din lume. Oțelul permite posibilități arhitecturale care ar fi imposibil de realizat cu orice alt material. Și acest lucru nu înseamnă că trebuie sacrificată estetica dorită. Cu oțelul prefabricat oportunitățile de proiectare sunt nenumărate. De la clasic la modern, de la linii perfect drepte la linii curbate, orice model poate fi realizat din structură metalică Mexi.
  4. Construcție Rapidă: Construcțiile metalice prefabricate boltite și înșurubate se ridică mai repede decât orice altă metodă de construcție tradițională. Ele pot fi realizate în unele dintre cele mai neaccesibile, mai mici sau mai îndepărtate locații de construcții din lume. O structură metalică se ridică în termen de doar câteva zile iar termenul de predare ”La Cheie” este de maxim 3 - 4 luni.