Promotii.travelminit.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Turism

Perioada de comisionare

30 zile

Devino afiliat Promoții Travelminit acum!

 

Care sunt beneficiile exclusive pentru tine, dacă devii afiliat Promoții:

 

  1. Ai oportunitatea de a câștiga din vânzarea voucherelor de cazări pentru toată țara, la prețuri reduse, care se regăsesc exclusiv în oferta noastră.
  2. Valoarea pachetului mediu este de 150-200 euro, așa că dintr-un singur pachet vândut poți obține 35-50 de lei.
  3. Colegii noștri oricând stau la dispoziția ta pentru orice suport.

 

Cine suntem?

 

promotii.travelminit.ro oferă o varietate de pachete exclusive, selecționate de echipa noastră, oferind turiștilor și o extra reducere de 20-50% față de prețul standard.

Beneficiile paginii pentru oaspeți:

✓ Echipa noastră negociază cele mai bune oferte

✓ Săptămânal apar noi pachete exclusive cu reduceri pe site, în fiecare joi

✓ Pachetele promoționale pot fi plătite și cu vouchere de vacanță

Perioada sejurului poate fi specificată mai târziu sau selectată la momentul rezervării

 

Promoții Travelminit a fost lansat oficial în anul 2021, de Black Friday.  Într-o jumătate de an am ajutat în jur de 200 de unități hoteliere șă-și vândă perioadele din extrasezon și în jur de 3000 de turiști să-și rezerve pachete exclusive cu super reduceri.

 

Pagina Promoții este administrată de siteul de rezervări travelminit.ro, care a fost fondată în Cluj-Napoca, și este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conține 7500 de unități de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă și acoperă o gamă largă de cazare în toată țara (litoral, munte, destinații balneoclimaterice și orașe mari), fiind lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță. În 2021, Travelminit raportează 13.5 milioane de euro vânzări în România și 16 milioane de vizite pe platformă.

Din 2020, Travelminit face parte din Szallas Group, care are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul și Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croația), cu vânzări de peste 150 milioane de euro și peste 350 de angajați.