Zenet-shop.com/ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

30 zile

ZENET EUROPE introduce oficial marca înregistrată germană Zenet, care împlinește 15 ani în 2023.

Zenet este un producător de echipamente de nouă generație care îndeplinește toate standardele de calitate și certificarea ISO.

Clienții noștri de retail provin dintr-o mare varietate de medii, în primul rând persoane cu nevoi diferite, cu vârste între 25 și 65 de ani, persoane sedentare, astmatici, alergici, pasionați de mașini, angajați de birou, antreprenori, persoane cu cerințe individuale și altele.

Sediul principal al companiei noastre este situat în Bulgaria, în orașul Burgas. Depozitele noastre cu o suprafață totală de peste 1200 m2 sunt situate în același oraș.

Avem propriul nostru Centru de Service, care oferă consiliere profesională privind garanția, schimbul și returnarea mărfurilor în cel mai scurt timp posibil.

Prețurile noastre sunt cu cel puțin 15% mai mici decât prețurile concurenților, garantăm livrarea rapidă a mărfurilor către client, un nivel ridicat de servicii post-vânzare.

Suntem specializați în producerea a peste 50 dintre cele mai bune produse pentru crearea unei atmosfere favorabile și vindecarea organismului:

- mese de masaj

- aparate de masaj

- purificatoare de aer

- umidificatoare

- complexe climatice

- incalzitoare de carbon

- convectoare

Managerii noștri la un nivel înalt au informații despre produse și vor răspunde la toate întrebările, chiar și la cele pe care nu ați avut timp să le adresați.

Nu doar vindem și servim - ne pasă de clienții noștri! Un client mulțumit este cel mai valoros lucru pentru noi!