Petzepedia.com - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Petshop

Perioada de comisionare

30 zile

Petzepedia este primul marketplace din Europa dedicat exclusiv produselor pentru animale de companie.

Proiectul s-a nascut din dragoste pentru animale si din dorinta de a oferi iubitorilor de animale acces facil la produse si servicii de calitate.

Avem o gama variata de produse oferite de furnizori de top din industrie si suntem unici importatori pentru 3 marci Europene foarte apreciate de mancare pentru caini si pisici: Arden Grange, Wildes Land si Wolfsblut.

Arden Grange este produsa in UK din ingrediente de cea mai buna calitate si contine un aport optim de substante pentru articulatii sanatoase. Gama “Sensitive” a primit numeroase premii si se adreseaza cateilor si pisicilor cu stomac sensibil sau alergii. Compania apare in Albumul comemorativ al Majestatii sale, Regina Marii Britanii, numarandu-se printre marcile care au avut o contributie notabila in UK.

Wildes Land si Wolfsblut sunt marci super premium fabricate in Germania, din ingrediente naturale de cea mai buna calitate (human grade), bucurandu-se de o foarte mare popularitate la nivel European. In Germania, atat Wildes Land cat si Wolfsblut se afla in top 5 cele mai populare marci de hrana pentru animale.

Comisionul oferit de Petzepedia pentru afiliati este de 15% pentru marcile proprii si o selctie de marci partenere si 5% pentru celelalte produse vandute pe site.

Va putem pune la dispozitie o gama variata de materiale pemtru promovare (poze, video, informatii despre produse, cataloage).

Garantam calitatea serviciilor oferite, detinem o gama variata de produse si stocuri generoase si avem in portofoliu marci renumite la nivel international. Toate aceste elemente iti pot genera venituri frumoase din promovarea online.

Te asteptam cu drag in lumea Petzepedia!