Animax.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Petshop

Perioada de comisionare

30 zile

Iti plac animalele de companie si ai un site pe care abordezi des subiecte legate de animalute? Super! Esti persoana pe care o cautam!

Pet shop-ul online Animax.ro iti ofera ocazia de a castiga bani promovand produse pentru animale de companie pe site-ul tau.

Cui ne adresam?

Animax.ro vine in sprijinul tuturor iubitorilor de animale din Romania. Comercializam hrana si accesorii pentru caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti si reptile. Garantam livrarea in siguranta a produselor oriunde pe teriotriul Romaniei.

Fiind cea mai mare retea de pet shop-uri din Romania, Animax comercializeaza produsele celor mai renumite branduri din domeniul animalelor de companie.

Oferta noastra contine peste 7200 de produse pentru animale de companie, fiecare iubitor de animale gasind pe Animax.ro ceva potrivit pentru prietenul sau necuvantator.

Ce instrumente de promovare iti punem la dispozitie?

Luna de luna desfasuram campanii de promovare cu reduceri ce ajung chiar pana la 50%! Iata ce iti vom oferi pentru a facilita comunicarea acestor promotii:

  • Bannere
  • Feed-uri de produse
  • Widget de produse

Cat vei castiga din colaborarea noastra?

Vei castiga pana la 6% din valoarea conversiilor pe care le-am obtinut prin intermediul tau. Plata se efectueaza lunar, conform regulamentului Profitshare.

Abia asteptam sa te cunoastem si sa incepem colaborarea!