Sursa-led.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

Sursa-Led este un magazin online  creat pentru a vă lumina și înfrumuseța locuința cu becuri de înaltă calitate, moderne, economice, prietenoase cu mediul, ecologice.

Suntem unici reprezentanti si distribuitori pentru produsele partenerului nostru din Cehia, TESLA Lighting, producator cu o istorie de 100 de ani. Pe piata din Romania, primele becuri led TESLA Lighting, au ajuns in 2021.

De ce becuri LED? Becurile LED vă vor impresiona prin funcționalitatea lor, viața lungă și diversitate. Acest tip de iluminat nu numai că reduce amprenta de carbon, dar, reduce și costurile de întreținere și de asemeni facturile de energie electrică.

Schimbarea surselor de lumină este în prezent una dintre cele mai rapide și mai convenabile modalități de a reduce necesarul de energie al clădirilor noastre. Sursele de lumină cu LED-uri oferă economii incredibile de pană la 90% în comparație cu becurile clasice și 50% în comparație cu becurile cu economie de energie. Alte avantaje ale surselor de lumina cu LED, le gasiti pe siteul nostru www.sursa-led.ro

In contextul noilor scumpiri la energie, becurile led sunt cea mai buna solutie pentru a economisii.

Lunar organizam promoții și reduceri la câte o categorie de produse.Pentru aceste promoții realizam bannere speciale, oferim toate informațiile.

Produsele din gama Home sunt produse de stoc permanent.  Produsele din gama Profesional se importa doar pentru comenzi cu plata in avans, cu confirmare termen de livrare si pret final. Produsele din gama Baterii nu sunt momentan produse de stoc, acestea vor deveni prodese de stoc, in functie de interesul creat pe piata din Romania.

Livrările se fac în termen de 2-3 zile lucrătoare pentru produsele din stoc și 10-15 zile lucrătoare pentru restul produselor. Pentru comenzi mai mari de 200 lei, livrarea este gratuita.

Sunt multiple posibilitati de a promova produsele pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • altele depind de inspiratia dvs.

Pentru că în orice tip de business se pot crea și relații de prietenie, oferim:

  • comision de 6%
  • răspuns prompt în maxim 24h
  • perioada de aprobare a comisioanelor este de 30 de zile
  • Plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro


Dacă vor apărea întrebări suplimentare din partea clienților este recomandat să vă consultați cu noi. Avem un departament tehnic bine pregatit.

Haideti sa luminam casele romanilor cu becuri led de calitate!
Vă mulțumim!