iHunt.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile


iHunt.ro este producator si importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia clientilor produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigi comisioane mari pentru vanzarile valid inregistrate si finalizate.

Încă de la început iHunt.ro s-a remarcat prin corectitudine şi promptitudine faţă de toţi clientii si partenerii sai. Noi iti punem la dispozitie instrumente de promovare atractive, si campanii de reduceri semnificative, periodice.

Magazinul nostru va ofera atat smartphone-uri foarte performante cat si telefoane RUGGED, proiectate pentru a rezista la situatii deosebite de utilizare ( medii dificile de lucru, sporturi extreme, vanatoare, institutii etc)  atat din gama Profesionala cat si din gama Hobby.

iHunt.ro este unic importator  si distribuitor pentru unele din brandurile comercializare.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.