Pellamar.com - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

30 zile

Primele produse Pellamar se lansau pe piață în anul 1978. Pasta de dinți fără fluor o găsim și astăzi în portofoliul brandului. Dezvoltarea produselor Pellamar a început cu o descoperire facuta de doctorul Ionescu-Călinești din dragoste pentru soția sa:  extractul pur de nămol sapropelic cu multiple beneficii în afecțiunile dermatologice, reumatice și ginecologice. 

Produsele brandului de tradiție Pellamar sunt dermatocosmetice cu extract din nămol sapropelic.  În portofoliul Pellamar se află produse destinate îngrijirii faciale, corporale, intime, orale, părului dar și terapeutice cu ingrediente active de origine naturală, fără parabeni, fără coloranți sau arome artificiale.

Pellamar este un brand românesc, produs în județul Buzău, rezultatul sinergiei între principii naturale și cercetare științifică, cu o abordare holistică asupra îngrijirii.

Desfășurăm constant, exclusiv online,  campanii cu produse cadou sau reduceri wow care să te ajute să obții comisioanele pentru conversiile generate de tine.