Evasalon.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

90 zile

Suntem Eva Salon - cea mai mare retea de epilare definitiva laser din Romania - si te invitam sa devii ambasadorul nostru!

Inca din 2011 oferim servicii de epilare definitiva la cele mai inalte standarde de calitate. Reteaua noastra cuprinde 11 orase si 15 locatii. 

Din vara lui 2022 ne-am schimbat strategia de achizitie a clientilor si am facut trecerea de la “Incearca Gratuit” la “Cumpara Acum Online”.

Am scos posibilitatea de a rezerva un pachet de servicii pentru achitare ulterioara in saloane, generand in acest fel vanzari online foarte consistente.

Cifre

In perioada 1 iunie 2022 - 31 decembrie 2022, vanzari online au cantarit 20% din totalul vanzarilor nostre.

Strategia noastra este de a creste procentul de achizitii online pana la 50% din totalul achizitiilor in urmatorii ani.

In anul 2022, 20% din incasari au fost facute de clienti mai vechi de 3 ani.

Un client plateste la prima achizitie undeva la 30-50% din totalul achizitiilor sale, restul de 70-50% le plateste in urmatorii 2-3 ani.

Epilare Definitiva este un serviciu recurent.

Comanda medie a fost undeva la 1900 lei in ianuarie 2023.

Te asteptam alaturi de noi si iti oferim un comision de 20%* din achizitii, PE VIATA.

Practic, dupa ce ai generat prima vanzare online, clientul “ramane al tau” si vei beneficia de 20%*comision si din vanzarile ulterioare ale acestuia.

Vom trimite notificari catre profitshare la fiecare achizitie ulterioara a clientilor genetati de tine. 

Cu cine vrem sa colaboram?

Ne dori sa colaboram cu creatori de continut si publicatii online care pot transmite increderea grupurilor lor de urmaritori. Nu ne dorim ca cineva sa isi faca o pagina web special sa ne promoveze pe noi, dorim sa ne promovam pe bloguri si publicatii online care deja exista si au o reputatie buna.

Nu acceptam promovare CPC, cheltuim noi destui bani pe asta. Nu acceptam domenii “clona” sau portaluri care contin cuvinetele “eva salon”, “laser”, “epilare”, “definitiva” si derivate ale acestora.

 

*Oferta promotionala de lansare!