Ecparfum.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

60 zile

Parfumuri EC (Enjoy Care) detine propria fabrica de parfumuri si cosmetice in Cehia. Pe piata din Romania suntem prezenti din 2018, odata cu lansarea companiei si fabricii de la Brno.

Punem mare pret pe satisfactia clientilor nostri, motiv pentru care, acordam o deosebita importanta nevoilor acestora inainte de a le recomanda parfumul potrivit.

Brandul Enjoy Care produce parfumuri si cosmetice la cele mai inalte standarde de calitate, toate parfumurile noastre contin peste 20% uleiuri esentiale, fapt ce le situeaza printre cele mai concentrate parfumuri de pe piata.

In toti cei 4 ani de cand suntem pe piata avem  99% clienti multumiti, acest lucru se poate verifica vizualizand recenziile pe toate platformele unde suntem prezenti.

 

Ce avantaje oferim clientilor?

-        Consultanta gratuita: clientii ne pot contacta pentru a ne da cateva detalii despre gusturile lor iar noi le putem recomanda cel mai potrivit parfum;

-        Raport calitate pret excelent, deoarece nu avem costuri ridicate pentru ambalaje, sticle foarte sofisticate sau cheluieli de branding, putem oferi un produs calitativ la un pret avantajos;

-        Livrare gratuita la comenzi peste 179 lei;

-        3 mostre la alegere gratuite pentru fiecare comanda;

-        Retur gratuit, fara costuri suplimentare sau intrebari incomode, oricine poate returna produsele cu usurinta;

 

De ce sa lucrezi cu noi?

-        Comision de 12% din promovare;

-        Bannere sau materiale grafice la cerere;

-        Support rapid;

-        Cookies lifetime 60 zile;

-        Posibilitatea de a organiza concursuri;

-        Feeduri produse.