Mycloset.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

90 zile

Mycloset.ro este primul outlet on-line din Romania!

Am inceput in anul 2007 si in luna iulie 2014 am avut 109.000 de produse listate , 441 de marci diferite si 415.302 de vizite si 3.723.859 de afisari (toate statisticile le puteti gasi pe trafic.ro le-am tinut mereu publice si suntem printre singurele magazine care facem acest lucru). Media pe comanda in luna iulie 2014 a fost de 414 RON. Transportul produselor a fost si va fi mereu gratuit in orice localitate din Romania si se face prin curier rapid.


Comercializam cele mai cunoscute branduri din lume, nu o sa vi le enumeram aici pentru ca sunt foarte multe si suntem siguri ca deja le stiti. Din 2012 am inceput sa adaugam si produse ale unor brand-uri romanesti. In 2014 am ajuns la peste 130 de branduri autohtone. Afiliatilor nostri le oferim un procent de 8% din vanzari cu o perioada de recurenta de 3 luni. Avand in vedere ca media pe comanda in ultima luna a fost 414 RON cel mai simplu calcul va arata ca pentru fiecare client care ajunge la noi veti primi in medie 33.12 RON. 

Pentru a atrage cat mai multi clienti noi si pentru a-i fideliza pe cei vechi in fiecare zi avem promotii cu reduceri de pana la 70% la anumite marci prezente in magazinul nostru. Avem promotii saptamanale cu reduceri valabile 7 zile, promotii zilnice valabile 24 de ore cat si promotii pentru weekend. 

Momentan oferim si o reducere suplimentara de -30% din pretul deja redus pentru orice produs si -50% din pretul de outlet la produsele din categoria Kilipiruri. Target-ul magazinului : 16-45 ani , deoacere avem o gama foarte variata de produse si marci putem spune ca ne adresam aproape tuturor utilizatorilor de internet din Romania. 

Va asiguram ca veti fi tratati cu corectitudine, respect si toate comisioanele vor fi platite la timp. Va multumim ca ati ales sa va afiliati campaniei noastre. Dan Geanta 
Echipa Mycloset.ro