Ideaplaza.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Cadouri & Flori

Perioada de comisionare

30 zile

Ideaplaza.ro este un magazin online de cadouri si cadouri personalizate de unde oricine poate sa iti aleaga cadoul mult dorit din miile de produse existente in stoc.

Comanda va ajunge la client in cel mai scurt timp posibil (24-48 de ore lucratoare) in siguranta si avand cel mai mic cost unic la transport indiferent ca destinatarului coletului locuieste intr-un oras resedinta de judet sau in cel mai mic sat din Romania.

Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro a fost infintat in 14 ianuarie 2009 dupa o decizie spontana, din dorinta de a transforma cumpararea unui cadou intr-o adevarata placere si pentru a va ajuta sa evitati aglomeratia din magazinele specializate in cadouri. Una dintre cele mai mari dorinte ale noastre este aceea de a reusi sa devenim o echipa de profesionisti si prin acest lucru sa reusim sa facem fericit fiecare client sau chiar si fiecare vizitator cere ne trece "pragul". Clientii nostrii pot sa aleaga din peste 2000 de produse diferite si chiar sa personalizeze cu imaginile si textele alese de ei, produsele care se gasesc in categoria de cadouri personalizate. In fiecare an am evoluat din toate punctele de vedere iar multe din lucrurile deja lansate in premiera de noi sunt copiate de competitia noastra, semn care ne spune ca facem fiecare lucru foarte bine.

Daca ai nevoie de un cadou la orice ora din zi sau din noapte, intra pe www.Ideaplaza.ro si in 24-48 ore (in zilele lucratoare) vei primi coletul cu cadourile alese de tine prompt si in siguranta, indiferent unde te aflii pe teritoriul Romaniei.

Daca vrei sa castigi comisioane constant si sa oferi in acelasi timp vizitatorilor site-ului tau informatii noi, haioase, practice si de calitate, promoveaza Magazinul online de Cadouri si Cadouri Personalizate: Ideaplaza.ro