Giftforyou.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Cadouri & Flori

Perioada de comisionare

30 zile

Lansat in noiembrie 2014, Giftforyou.ro este magazinul online de cadouri cu cea mai variata gama de produse. De la cadouri clasice la cadouri amuzante sau traznite, clientii gasesc in magazinul nostru cadouri pentru toate gusturile, pentru toate ocaziile si pentru toate varstele.

Acoperind multiple categorii: bijuterii, genti, esarfe si fulare, ceasuri, ochelari de soare, gadgeturi, jucarii, decoratiuni creative, tricouri si cani cu mesaje amuzante, produsele cumparate de pe site-ul www.giftforyou.ro sunt livrate in ambalaj special de cadou, gata de a fi daruite celor dragi.

Prin grija fata de client, prin diversificarea continua a portofoliului nostru de produse, prin consilierea oferita atat online cat si offline, ne dorim ca „placerea de a darui” sa devina o experienta unica atat pentru cumparator cat si pentru noi.

Devino afiliat in cadrul retelei Profitshare, promoveaza produsele magazinului Giftforyou.ro  si castiga bani pentru fiecare vanzare pe care o aduci! Incearca si o sa vezi ca produsele noastre sunt usor vandabile intrucat:

  1. Avem un raport corect calitate/pret,
  2. Lansam pe tot parcursul anului campanii atractive, ce includ promotii special gandite pentru sezonul in curs, promovate prin bannere de calitate,
  3. Lucram cu stocuri proprii, actualizate in timp real,
  4. Prin gama diversificata de produse, avem o adresabilitate larga ceea ce va permite sa alegeti sa promovati produse „tailor made” pe targetul vostru specific.

Te invitam sa fii alaturi de noi in povestea frumoasa a cadourilor, impartasind Placerea de a darui! Te invitam sa devii partenerul nostru si sa ne crestem impreuna veniturile.

Pentru fiecare vanzare venita ca urmare a recomandarilor tale, vei fi rasplatit cu un comision de 10% din valoarea produsului vandut. In plus, la fiecare 10 conversii realizate intr-o luna calendaristica ca urmare a activitatii tale, vei primi un bonus de 50 ron.