Biocyte.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Alimente și Produse Naturale

Perioada de comisionare

30 zile

Biocyte a fost fondat în 2006, pe Riviera Franceză, de Philippe Bruneau. Fondatorul său s-a bazat pe experiența sa în sectorul suplimentelor alimentare pentru a crea marca Biocyte. Setea sa de inovație l-a determinat să caute în permanență ce e mai bun în fiecare ingredient, să ofere soluții de frumusețe și bunăstare care funcționează din interior spre exterior, adaptate nevoilor fiecărui individ. În 2009 i s-a alăturat Frédéric Levy, doctor în farmacie și absolvent al prestigioasei școli de afaceri ESCP din Paris, și fost executiv al industriei farmaceutice, specialist în suplimente alimentare.

În 2022, Biocyte a sărbătorit a 16-a aniversare. 16 ani dedicați dezvoltării unei game unice de suplimente nutritive și căutării constante de soluții inovatoare. Marca Biocyte a devenit acum un reper internațional consacrat în lumea suplimentelor nutritive, câștigând o recunoaștere aparte la nivel Mondial mai ales în domeniul nutricosmeticelor.

De la început, scopul a fost de a impacta, prin nutriție, în lupta împotriva îmbătrânirii. Acum un secol, prelungirea duratei de viață era văzută ca un vis imposibil. Astăzi, însă, căutarea pare fără limite.

De ce Biocyte?

  • Biocyte este un brand francez de suplimente alimentare și nutricosmetice eficiente.
  • Produsele disponibile online sunt de calitate și relevante pentru frumusețe și bunăstare. 
  • Oferim oferte exclusiv online, reduceri și consultanță;
  • Produsele comandate sunt livrate rapid la domiciliu, prin curier. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 150 de lei, iar pentru comenzile sub 150 de lei transportul este 15,90 lei.
  • Magazinul online este deschis 24/7.

De ce să promovezi biocyte.ro?

  • Pentru că poți crește accesibilitatea persoanelor la suplimente alimentare și nutricosmetice de calitate;
  • Pentru că te poți asocia cu un brand puternic și relevant pentru frumusețe și bunăstare. În calitate de jucător major in nutricosmetică, Biocyte are o politică extrem de riguroasă în ceea ce privește calitatea, siguranța și eficacitatea dovedită clinic. Formularea suplimentelor alimentare (care conțin vitamine și minerale, plante și alte ingrediente) se bazează pe un principiu al dozelor nutriționale și fiziologice.
  • Pentru că, în calitate de afiliat, ai acces la beneficii și bonusuri de performanță;
  • Pentru că îți vom pune la dispoziție oferte atractive.