Promedica24.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

Promedica24 este o firmă care se dezvoltă dinamic şi care prestează servicii de îngrijire şi de recrutare a personalului medical. Sursa succesului nostru este gama largă de servicii prestate şi care ne permite să satisfacem toate necesităţile clienţilor noştri.

Prestăm servicii de îngrijire pentru clienţi individuali şi instituţii din Germania. În numele acestora căutăm şi pregătim candidaţii pentru muncă, le asigurăm forma legală de muncă şi organizăm şederea în străinătate. Deja 10 000 de Îngrijitoare şi Îngrijitori s-au hotărât să lucreze cu noi în străinătate, oferindu-ne încrederea lor.

Serviciile noastre sunt caracterizate prin cel mai înalt nivel. Echipa Promedica24 este formată din îngrijitoare şi asistente calificate precum şi consultanţi şi recrutatori care au cunoştinţe bogate în ceea ce priveşte:

- procedurile şi standardele serviciilor medicale şi de îngrijire;

- procedurile şi standardele serviciilor de recrutare;

- condiţiile de angajare în fiecare ţară.

Promedica24 este o companie care tratează individual fiecare client. Analizele necesităţilor efectuate de către noi ne permit să pregătim oferta cea mai adaptată la aşteptările clienţilor şi să selectăm cel mai bun angajat. Într-un mod individual tratăm şi persoanele care pleacă la muncă în străinătate prin intermediul Promedica24. Deja oferim contracte pentru perioada de cel puţin o lună precum şi posibilitatea de îmbinare a deplasării în străinătate cu munca efectuată în prezent.