Magazinuldegene.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

30 zile

Povestea MAGAZINUL DE GENE începe cu peste 5 ani în urmă, din dorința de a oferi varietate tuturor celor care își doresc să achiziționeze gene false profesionale de la cele mai cunoscute branduri internaționale.

Indiferent de bugetul tău, MAGAZINUL DE GENE îți da posibilitatea să alegi dintr-o gama variată de prețuri, de la branduri profesionale create special pentru beauty lovers, până la branduri celebre ale căror gene false sunt purtate de vedete internaționale.

Activitatea noastra se desfasoara online si, de cand am pus bazele companiei am reusit sa ne bucuram de succes si sa avem o crestere accelerata a vanzarilor. Peste 1500 de recenzii pozitive sustin cele mentionate.

Am reusit sa aducem, in exclusivitate pe piata din Romania, produsele de make-up Danessa Myricks Beauty. Produsele sunt vegane (cruelty-free), au concentratie de pana la 90% pigment pur, sunt concepute sa reziste chiar si in conditii extreme, multifunctionale, fiind concepute sa fie aplicate simultan pe ochi, buze si ten.

 Prin versatilitatea produselor sale, Danessa Myricks a reusit sa revolutioneze universul make-up-ului, culori explozive,  texturi personalizate special create pentru make-up artisti si iubitorii de make-up.

Iata care sunt beneficiile de care te poti bucura daca vom colabora in cadrul platformei Profitshare:

  1. Termen de aprobare a comisioanelor de 1 zi;
  2. 100% Rata de aprobare a comisioanelor pana in prezent;
  3. Vei fi la curent mereu cu reducerile pe care le oferim, iar data feed-ul va fi reinnoit permanent;
  4. O rata ridicata a clientilor care revin.
  5. Acceptam toate formele de promovare incluse in platforma Profitshare, inclusiv Google PPC, Paid social media si suntem deschisi la orice alte propuneri.

In speranta unei colaborari fructuoase, asteptam cu drag orice intrebari din partea ta, astfel incat sa-ti putem oferi tot suportul nostru. Ne puteti cauta de asemenea in platforma profitshare, accesand linkul de mai jos: https://profitshare.ro/affiliate-programs/ingrijire-personala-si-cosmetice/magazinuldegene.

Toate produsele sunt profesionale, fabricate la cele mai înalte standarde, conform politicii internaționale pentru conformitate.

MAGAZINUL DE GENE oferă doar produse originale, importate direct de la producători, în baza contractelor de distribuție autorizată.

Ne dorim să oferim experiențe pozitive fiecărui client, prin diversitatea produselor, consultanța personalizată, discount acordat profesioniștilor precum si promotii periodice.

Perechea perfectă de gene false este greu de găsit atunci când ai de ales dintre sute de modele, așa că lasă-ne să te ajutăm să primeșți exact ce ti se potrivește. Produsele de make-up Danessa Myricks Beauty, un adevarat boom pe piata din Romania, sunt disponibile doar pe www.magazinuldegene.ro.

 Suntem pregătiți să răspundem celor mai pretențioși clienți.

Ne-am dorit că MAGAZINUL DE GENE să fie diferit. Cu pasiune si profesionalism am reușit! Îți mulțumim!