Navigatiiandroid.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Auto & Moto

Perioada de comisionare

30 zile

Promoveaza navigatiile dedicate cu android de pe NavigatiiAndroid.ro si vei castiga un comision consistent, avand in vedere valoarea mare a produselor.

       Infiintat in 2019, NavigatiiAndroid.ro este un important magazin online de navigatii auto dedicate si accesorii pentru acestea. Pe site-ul nostru gasesti navigatii dedicate cu Android pentu majoritatea masinilor existente in Romania.

       Echipa NavigatiiAndroid.ro este formata doar din profesionisti pasionati de masini. Toate comenzile sunt verificate atent, astfel incat la tine ajung doar produse compatibile cu masina ta. Consilierii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la orice intrebare si sa gaseasca solutia potrivita pentru tine, indiferent de marca si modelul masinii. 

Beneficii pentru clientii NavigatiiAndroid.ro:

  • Retur gratuit in 30 de zile: Cumpara fara griji, produsele cumparate de la noi se pot returna in termen de 30 de zile fara niciun cost suplimentar din partea ta!
  • Compatibilitate 100%: Consilierii NavigatiiAndroid.ro iti stau la dispozitie pentru orice nelamurire si verifica toate comenzile astfel incat tu sa primesti doar produse compatibile cu masina ta!
  • Livrarea gratuita la comenzi de peste 399 lei: NavigatiiAndroid.ro iti ofera TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 399 Lei!
  • Plata online in rate fara dobanda: Iti oferim posibiltiatea sa achiti online in rate fara dobanda (2, 3, 4, 5 sau 6 rate), prin cardurile de cumparaturi Card Avantaj (Credit Europe Bank), StarBT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank), BRD Finance (BRD) si Alpha Bank Credit (Alpha Bank).
  • Factura si garantie: NavigatiiAndroid.ro vinde doar produse noi, insotite de factura si certificat de garantie si conformitate!
  • Livrare rapida oriunde in Romania: Livram pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul Fan Courier. Majoritatea comenzilor ajung la tine in maxim 24 de ore de la comanda!