SportAddict.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

Sport

Charging period

30 days

Castiga bani online intr-un mod simplu si rapid!

 

Promoveaza articolele sportive din cadrul magazinului online SportAddict si vei primi un comision de 7% pentru fiecare vanzare pe care o aduci! Totul se intampla in cadrul retelei de afiliere Profitshare, unde te inscrii ca afiliat si gasesti toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face promovarea. Iti trebuie doar un blog, un website sau sa fii pasionat de online pentru a putea face promovarea articolelor SportAddict si a castiga bani.

 

SportAddict ofera clientilor o gama variata de articole, aparate si accesorii sportive care garanteaza performanta in orice activitate sportiva. Increderea nu se ofera ci se castiga, iar din acest motiv suntem cel mai bun magazin online de articole sportive, premiu castigat la Gala Premiilor eCommerce din Romania.

 

Diversitatea produselor, preturile accesibile si brandurile profesionale prezente pe site-ul nostru iti ofera cele mai solide beneficii ca si afiliat. Oferta SportAddict cuprinde numeroase produse din categoria Benzi de alergarebiciclete, dar si produse pentru alte activitati sportive din orice anotimp. Alegerea este acum mai usoara pentru orice client care ne viziteaza magazinul online!

 

Asadar, te invitam sa promovezi sportul alaturi de noi, sa devii afiliat SportAddict in reteaua Profitshare si sa castigi bani comod de acasa, de oriunde!