Pufo.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Retail

Charging period

30 zile

Magazinul Pufo.ro este un mini-mall in care clientii sai gasesc si se bucura de cele mai bune oferte si promotii. Gama noastra de produse cuprinde o oferta generoasa de idei pentru cadouri, ceasuri de mana, bratari si accesorii fashion, dar si cutite de vanatoare, accesorii de bucatarie si multe altele.

Toate produsele noastre se livreaza rapid din stoc propriu.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, acestea fiind predate curierului in cel mai scurt timp. In general, deoarece lucram cu stoc si procesul este automatizat,  comanda plasata ajunge la client in 24-48 de ore.

Transportul este gratuit la comenzi de minim 200 lei, oriunde in Romania.

Suntem furnizori pentru mai multe site-uri si canale de vanzare din Romania, Ungaria si Bulgaria. Depozitele noastre sunt mereu pregatite sa faca fata fluxului de comenzi indiferent de variatii.

In general cei care aleg sa cumpere de pe pufo.ro,  devin clienti fideli. Atunci cand sunt in cautarea unor cadouri sau pentru rasfatul propriu, se reintorc cu drag.

 

Ne poti promova:

  • Pe website-urile sau blogurile pe care le detii
  • Retele sociale
  • Forum-uri sau grupuri
  • Campanii platite (*te rugam sa verifici lista de cuvinte interzise pentru campanii de tip PPC - ”pufo” , ”pufo market” ”pufoshop” si alte derivate ale numelui. )