eMAG.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Retail

Charging period

1 days

Commissions offered

1.00% - 20.00%

Afiliaza-te succesului eMAG si castiga bani online!

Ne-am luat angajamentul de a livra cele mai bune oferte si servicii pentru tine ca si client. Te-ai familiarizat cu unul dintre cele mai de incredere magazine online romanesti, iar acum e momentul sa devii mai mult decat client eMAG. Devino afiliat eMAG prin reteaua Profitshare si recomanda produsele noastre pentru a castiga bani din vanzarile pe care le aduci.

Mii de alti clienti fideli au facut acest pas si se bucura de castiguri cumulate de peste 5.000.000 lei. Iar castigurile cresc de la luna la luna.

Avem experienta de cinci ani, fiind unul din primele programe de afiliere lansate in online-ul romanesc. De atunci si pana acum eMAG a fost recunoscut ca fiind un aliat puternic al afiliatilor, inregistrand performante de top, in comparatie cu orice alt program de afiliere din Romania.

Prin intermediul retelei Profitshare iti punem la dispozitie instrumente de promovare eficiente si variate deopotriva. Eficiente – pentru ca iti maximizeaza sansele de castig de fiecare data cand le folosesti. Variate – pentru ca tu sa ai libertatea de a aplica pana si cele mai complexe strategii de promovare.

Pe langa instrumentele de promovare, website-ul eMAG.ro este in permanenta optimizat spre achizitia de clienti si comenzi. Fiecare vizita pe care o trimiti din promovare este valorificata pe deplin in cadrul eMAG.ro si iti aduce comisioane de pana la 5%.

Increderea generata de brandul eMAG, diversitatea produselor prezentare, stocurile permanente mari, serviciile de calitate si intotdeauna prompte sunt cele mai importante atuuri pe care te poti baza ca afiliat si valabile pentru programul nostru de afiliere.

Oferim noi oportuitati de castig in mod frecvent atat prin campanii - promotii noi cel putin de doua ori pe saptamana, cat si prin competitii si bonusuri de performanta.

Cei mai buni afiliati la nivel national au inceput alaturi de eMAG. E momentul sa incepi si tu afilierea eMAG si sa castigi bani online comod, de acasa, de oriunde!