Alleop.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Retail

Charging period

30 days

Paradisul este locul pe care il numim acasa.

Credem in acest gand, astfel incat misiunea noastra este sa oferim o varietate de produse de calitate care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. Satisfacem cerintele clientilor la preturi accesibile, asa ca-i facem cu adevarat fericiti. Portofoliul nostru variaza de la aparate electrice de bucatarie si de la accesorii diferite pentru domiciliu. Compania noastra are magazine online in Bulgaria, Polonia, Grecia si Romania - publicul nostru loial este dovada elocventa si stimulent pentru dezvoltarea constanta.

Alleop este un magazine de încredere: noi, oferim o gamă largă de produse de categoria Electrocasnice mici, de îngrijire personala, vase de bucatarie precum si alte aparate de uz casnic mici si articole pentru casa.
Fiecare luna lista de oferte se reinnoieste cu produse si modele noi si atractive. Noi oferim clientilor nostri informatii necesare si descrieri pline.

Clienti nostri: femei si barbati intre 25-34 ani, venituri medii, cu un cos mediu de cumparaturi de minim 190 lei, cu clienti in proportie de 30% din Bucuresti, cu 70% trafic de pe mobil.

Cum sa ne promovezi:
- in website-urile tale
- in forumuri
- in retele sociale
- in campanii platite (Pay Per Click)
- pentru alte posibilitati te invitam sa ne contactezi

Pentru afiliati:
- Oferim informatii utile pentru conversii: top produse
- Oferim materiale pentru campanii actuale
- Aveti posibilitatea sa dezvoltati relatii cu un magazin online cu ani de experienta
- Platile sunt efectuate, conform regulamentului Profitshare in fiecare luna