TrioDeluxe.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Charging period

30 days

Incepe sa castigi bani online alaturi de triodeluxe.ro prin promovarea produselor noastre ca afiliat in reteaua Profitshare.

Daca ai un website, un blog sau esti activ pe retelele de socializare te poti afilia si poti castiga bani online. Te inscrii ca afiliat Profitshare, cauti si integrezi in website-urile tale instrumentele de promovare dedicate Triodeluxe Cosmetics, iar de fiecare data cand un client va face cumparaturi pe site-ul triodeluxe.ro, fiind adus de tine prin intermediul instrumentelor, vei primi un comision din vanzarea respectiva.

triodeluxe.ro comercializeaza linia de produse cosmetice Anian pentru tratamente de par, intretinere corporala si igiena personala, linia de produse Marien pentru tratamente de par profesionale, linia de produse Foresan si Foren pentru odorizante de camera si linia Domi si Doracil pentru produse de curatenie. Gama de produse este variata si in continua crestere. Scopul nostru este de a oferi cosmetice specializate, inclusiv tratamente pentru par si piele, precum si cele mai exclusive noutati in domeniu.

In magazinul triodeluxe.ro:

  • informatiile despre stocuri si produse sunt actualizate frecvent;
  • livrarea se face in cel mai scurt timp posibil calculand cel mai mic cost de livrare;
  • procesul de comanda este unul optimizat, orientat spre client;
  • se asigura suport on-line, telefonic, email;
  • sunt publicate constant oferte speciale pentru diferite categorii de produse;
  • se aplica sistemul de fidelizare a clientului. Fiecare comanda beneficiaza de puncte de fidelizare care se pot cumula si transforma in cupoane de reduceri la viitoarele comenzi;
  • comenzile efectuate se confirma telefonic de catre personalul nostru, clientul fiind informat de modalitatea si timpul estimativ de livrare, promotii existente, informatii suplimentare despre produse daca este necesar.

Procesarea si aprobarea comisioanelor se face dupa livrarea coletului la client si confirmarea platii, de regula in 3-5 zile daca livrarea se face prin curier si 14 -24 zile daca livrarea se face prin Posta Romana. 90% din comenzi se livreaza prin curier, avand tarife competitive pentru acest serviciu.

Va invitam sa promovati cu incredere triodeluxe.ro. Aveti garantia unei sustineri totale din partea noastra. Va stam la dispozitie cu sfaturi si recomandari.