Soleshop.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Charging period

30 days

Afiliează-te luxului și transformă pasiunile în realitate cu SOLE Luxury Boutique

Dacă ești familiarizat cu branduri precum Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Michael Kors, Clinique sau Tom Ford și visezi să îți completezi garderoba cu cele mai noi accesorii de lux, SOLE îți oferă această șansă!

Devino afliat SOLE prin rețeaua Profitshare și recomandă produsele noastre pentru a câștiga bani din vânzările pe care le aduci.

Cu o experiență de numai doi ani de zile în distribuție și retail, SOLE a devenit treptat unul dintre cele mai complete și complexe magazine online de produse fashion și de înfrumusețare, deținând un portfoliu de peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri.

Prin intermediul rețelei Profitshare, fiecare vizită concretizată în vânzare pe care o trimiți pe SoleShop.ro îți va aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness).

De ce să devii afiliat SOLE?

Dacă brandurile comercializate nu te-au convins încă, află că printre celelalte avantaje pe care le oferim se numără diversitatea produselor și producătorilor disponibili, lărgirea constantă a numărului de produse, calitatea certificată a produselor comercializate, serviciile oferite (împachetare premium la cerere, transport express), dar și promoțiile desfășurate frecvent.

Astfel, prin intermediul acestora, creștem șansele tale de a câștiga și mai mulți bani din promovarea SOLE. De exemplu, zilnic apar noi produse în categoria de Reduceri,  iar ziua de joi oferă clienților surprize și discount-uri speciale!

Nu în ultimul rând, așa cum ne răsfățăm fiecare client prin produsele exclusiviste pe care le oferim, plănuim să îți răsplătim fidelitatea periodic, prin bonusuri de perfomanță și concursuri cu premii.

Nu se pot lansa comenzi telefonice. Astfel nu pierzi ca afiliat comenzi prin sisteme ce nu pot fi contorizate.

Alătură-te unei echipe exclusiviste de afiliați și câștigă bani simplu, rapid și comod!

Nu uita însă, SOLE doreşte să aibă o colaborare cât mai transparentă cu afiliaţii! Tocmai din acest motiv noi am ales să nu publicăm numere de telefon pe site. În acest fel, orice posibil cumpărător ajunge pe www.soleshop.ro prin intermediul tău, va putea efectua comanda doar online, iar tu vei putea încasa comisionul aferent. Astfel, noi alegem să te sprijinim în a-ţi rotunji veniturile!