Calinachi.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Charging period

30 days

Calinachi Cosmetics este o afacere de familie construită cu multă dragoste! În spatele Calinachi Cosmetics se află două generații de oameni extrem de motivați, uniți și energici. Urmăm tendințele, ne educăm constant, punem tot ce e mai bun din noi, precum și ingrediente active și brevete ale unora dintre cele mai mari franceze, italiene, elvețiene etc. laboratoare. Toate acestea conduse de grija, protecția și dragostea noastră pentru lumea din jurul nostru și familia noastră. Îți mulțumim că ne-ai dat șansa să ne pasă!

Calinachi Cosmetics sunt produse specializate in ingrijirea pielii si a parului. Seria de produse Calinachi Cosmetics poate satisface nevoile chiar si celei mai sensibile ten sau par foarte deteriorat. Datorită experienței, studiilor făcute în domeniu și selecției materiilor prime și materialelor de cea mai bună calitate, asigurăm un efect de foarte înaltă calitate și de lungă durată în lupta împotriva problemelor specifice ale părului și scalpului, precum căderea părului. , iritații, păr rupt și foarte epuizat și ale pielii, cum ar fi pigmentarea, ridurile, deshidratarea.

Toate produsele marca Calinachi au formule cat mai apropiate de natura, evitand continutul de parabeni, coloranti, produse petroliere si alcooli. În același timp, nu conțin acizi care sunt agresivi pentru piele și păr. Acestea sunt produse alternative, naturale, care protejează sănătatea și obțin rezultate de lungă durată.

Calinachi Cosmetics este o cosmetică de înaltă clasă care funcționează la nivel celular și are un efect de lungă durată.