Missgrey.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

Fashion

Charging period

30 days

Miss Grey  - Proudly made in Romania

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Recompensa ta pentru fiecare vanzare generata va fi onorata printr-un comision.

Brand-ul vestimentar Miss Grey a luat nastere din dorinta de a sustine design-ul si productia autohtona, obiectivul nostru fiind acela de a contribui la conturarea identitatii romanesti in spatiul modei internationale. Acesta este si motivul pentru care produsele noastre poarta eticheta “proudly made in Romania”.

Ne mandrim cu produse create cu pasiune in propriul atelier, din materiale de calitate, menite sa flateze orice tip de silueta, si cu design-uri originale. Cream saptamanal colectii noi, adaptate trendurilor momentului, pentru ca ne concentram pe nevoile clientului nostru, care nu este altul decat  femeia puternica, activa, misterioasa si intotdeauna stilata.

Pentru ea, am creat o retea de distributie a produselor Miss Grey in magazinele de specialitate din tara. Toate produsele noastre sunt disponibile in varianta online, la www.missgrey.ro, iar preturile noastre sunt foarte accesibile, tocmai pentru ca ne dorim ca fiecare femeie sa aiba posibilitatea de a se simti frumoasa si moderna.

Ne poti promova in website-urile pe care le detii, pe forumuri sau in retelele sociale.

Afilierea cu MissGrey iti ofera cele mai mari comisioane din piata. Alege sa promovezi produsele MissGrey si vei fi recompensat ca atare:

Iti oferim mai multe unelte de promovare pentru a te ajuta sa castigi bani:

  • link-ul de afiliere;
  • feed de produse;
  • serii noi de bannere pentru fiecare colectie aparuta.

Alege sa faci parte din povestea noastra. Alege MissGrey!