Astratex.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

Fashion

Charging period

30 days

Profitshare in colaborare cu site-ul Astratex.ro, a pregatit campania "Astratex.ro". Aceasta este o campanie clasica de afliliere, remunerarea se bazeaza pe sistemul de comision - afiliatul primeste un procent din vanzari.

 

Astratex.ro este un magazin online si face parte din compania Astratex SRO cu sediul in Cehia. Magazinele noastre online activeaza in mai multe tari europene, mai exact in Cehia, Romania, Slovacia si Ucraina. Desfasuram comertul online din anul 2000 cand magazinul online functiona ca si o completare a activitatii clasice de expediere a produselor in baza unui catalog . Din anul 2005 vanzarea produselor se face exclusiv online.

 

Detinem un singur depozit pentru toate magazinele noastre online, iar acesta se afla pe teritoriul Cehiei. Suprafata este de peste 1.500 m2, detinem peste 2.500 de modele si in total peste 100.000 de articole.

 

Beneficiile magazinului online

  • O gama variata de lenjerie de calitate
  • Toate produsele se afla in stoc
  • Transport gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 230 RON
  • Informatii gratuite despre reduceri, promotii si noutati prin e-mail. 
  • Clientii inregistrati primesc inapoi 8% din valoarea cumparaturilor, in asa numita "Pusculita"

 

Informatii suplimentare

  • Valoarea medie a unei comenzi este de 215 RON.
  • Peste 70.000 de vizitatori pe luna si recenzii pozitive din partea clientilor
  • Iti punem la dispozitie bannere, cupoane de reducere (administrativ) si XML feed, la cerere. Contacteaza-ne!

 

Conditiile Astratex:

Pentru campanie nu pot fi folosite reclamele directe PPC si de asemenea nu pot fi folosite marcile comercializate, pentru targetarea reclamelor PPC catre minisites. In cazul in care esti interesat in mailing, este necesar sa obtii o aprobare din partea noatra. Este interzisa folosirea numelui companiei ca si domeniu web.


Idei de promovare:

Campanie ideala pentru un segment de moda, blog-uri si recenzii produse. Poti recomanda un produs sau crea o referinta catre o anumita sub-pagina - astfel rata de converise va fi foarte mare.

Un portofoliu vast pentru afiliati  - lenjerie intima de dama sau pentru barbati, costume de baie, imbracaminte si accesorii.
La cerere, putem sa iti transmitem catalogul in format XML, insa feed-urile pot fi extrase si din contul tau de afiliat Profitshare.

In mod regulat desfasuram promotii si oferim reduceri substantiale, care pot fi transmise catre potentialii clienti.

Recomandam microsite si de asemenea targetarea articolelor SEO pe brand-uri specifice. Poti obtine cu usurinta trafic organic pe Google.

 

Procesul de aprobare

Verificarea vanzarilor se face lunar insa o sa incercam ca durata de la inregistrarea unei vanzari si pana la evaluarea acesteia sa fie cat mai scurta. Comisionul este creditat de indata ce acesta a fost aprobat de catre advertiser. Perioada de comisionare oferita de Astratex este de 30 zile.

Comisioanele platite se acorda numai pentru comenzile facturate si achitate de catre clienti.

Comisionul este calculat in baza pretului fara TVA si exclude costurile aferente serviciului de curierat.