Mamiland.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Copii si Jucarii

Charging period

30 days

Devino partenerul magazinului MamiLand.ro și începe să câștigi alături de noi!

Totul se întâmplă în cadrul rețelei de marketing afiliat Profitshare, unde îți oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

Cum și cât câștigi promovând MamiLand.ro

  • comisioanele standard oferite: 11%;
  • tip conversie: vânzarea produselor din site-ul www.MamiLand.ro;
  • perioada de recurență a cookie-urilor: 30 de zile.

 

MamiLand.ro oferă spre vânzare cele mai drăguțe hăinuțe pentru copii. Prin produsele pe care le comercializăm, ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor părinților și copiilor, făcându-le viața mai frumoasă și mai ușoară.

Când apar copiii în viața ta, întâmpini noi provocări. Chiar dacă totul este nou și frumos, câteodată devine și puțin înspăimântător. Așa a fost și cazul nostru: totul a pornit de la copii și nevoile lor. Cum să se simtă bine în hăinuțe? Cum să doarmă mai bine înfășat? Cum să fie protejat afară, indiferent de vreme? Iar ceea ce ne-a dat imboldul de a face un business au fost gândul și dorința că "vrem să fie hainele confortabile, dar și frumoase".

Știm că totul poate deveni o rutină, având grijă de un bebeluș, dar noi sperăm ca prin haine haioase și diverse lucruri de care are nevoie o familie la început, rutina poate deveni ceva plăcut și distractiv. Ai alt sentiment când te trezești noapte de noapte, din 2 în 2 ore, cu un bebeluș îmbrăcat într-o salopetă adorabilă, cu animăluțe desenate pe ea sau urechiușe de iepuraș - parcă trezitul este puțin mai ușor, nu?

Înscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi folosește instrumentele de promovare din cont pentru a promova MamiLand.ro și a câștiga bani online.