Regata.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Charging period

30 days

Commissions offered

1.00% - 6.00%

Avantaje pentru clientii REGATA

Istoria companiei REGATA începe cu peste 28 de ani în urmă, când au fost puse bazele REGATA. Calitatea produselor pe care le comercializăm și atenția sporită pe care o acordăm tuturor clienților noștri, au fost factori-cheie în procesul de dezvoltare a companiei.

REGATA este unul dintre cei mai mari importatori de gresie si faianta din Romania.

Prin intermediul magazinului online www.regata.ro  si al magazinelor si Showroom-urilor REGATA putem ajunge la tine, oriunde te-ai afla!

Avem avantajul sa livram oriunde pe teritoriul Romaniei, produsele comandate fie prin flota noastra interna de camioane de diferite dimensiuni, fie prin intemediul companiiilor de curierat.

Suntem unici importatori pentru multe din produsele pe care le comercializam, astfel ca la REGATA vei descoperi o gama variata de produse din categoriile:  gresie, faianta, parchet laminat, ceramica sanitara, usi. REGATA a devenit un brand de renume in privinta importurilor de placi ceramic, fiind printre primele companii care au importat gresie si faianta in Romania. De-a lungul timpului, ne-am pastrat pozitia in cadrul celor mai mari importatori de placi ceramice din tara.

Diversificam in permanenta gamele de produse pe care le comercializam, astfel ca in prezent, detinem peste 40.000 de metri patrati de depozite cu stocuri permanente in Targoviste si o retea proprie de distributie care acopera teritoriul intregii tari.

Avantaje pentru afiliatii Regata.ro

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision generos.

Avem o oferta variata, de peste 5000 de produse, care pot acoperi si cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de renovare si constructii si pentru cei care isi doresc in casa lor cele mai noi produse din zona Casa si Decoratiuni.

Cu o un cos mediu de cumparaturi de valoare mare si cu un numar impresionant de comenzi plasate online in fiecare luna pe site-ul nostru, comisionul de 4% pe care il oferim iti accorda sansa de a-ti suplimenta veniturile prin intermediul marketingului afiliat, daca alegi sa promovezi Regata.ro.