Mobideco.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Charging period

30 days

Beneficiile Mobideco.ro pentru clienți

Mobideco - Magazin online de mobilier si decoratiuni !

În fiecare zi, misiunea noastră este de a aduce în casele clienților nostri, confortul, calitatea dar si eleganța oferite de produsele noastre.

Acasă este locul în care merităm să fim răsfățați și să ne bucurăm de frumos, locul în care ideile devin planuri, iar planurile se transformă în realitate.

Mobideco este despre mobilă și decorațiuni, Mobideco este pentru tine!

Mobideco comercializeaza mobilier si decoratiuni de cea mai buna calitate, fabricate de producatori consacrati din intreaga Europa. Credem ca o mare parte din oferta noastra poate fi utila multora dintre voi, cei care doriti sa redecorati sau poate va loviti de prima amenajare a casei.

Noi credem foarte mult in sloganul nostru: "Mai mult confort in casa ta!".

În raport cu necesităţiile clienţilor noştri Mobideco va oferă:

- mobilier pentru birou;

- mobilier pentru copii;

- canapele;

- pauturi;

- noptiere;

- mese;

- scaune;

- fotolii;

- mobilier de gradina;

- decoratiuni;

- casa si gradina

Beneficii pentru afiliații Mobideco.ro

Promovează mobideco.ro și bucură-te de deschiderea unui portofoliu bogat de peste 50 000 de produse din domeniul Hemo&Deco si nu numai.
Mobideco.ro este deschis oricărui client persoană fizică sau juridică și oferă un portofoliu bogat de produse la prețuri deosebit de atractive.

Specificul de client preponderent pe mobideco.ro este barbat sau femeie in egala masura, cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani, care este in cautare de mobilier nou sau o persoana cu simturi practice avand foarte multe produse pentru casa si gradina.