Case-smart.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Charging period

60 days

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision generos.

Avem o oferta de peste 500 de produse in diverse variante de culori care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de tehnologie si pentru cei care isi doresc in casa lor produse de lux si tehnologie de ultima generatie.

Case-smart.ro se adreseaza in special celor care vor sa transforme o casa sau un apartament intr-o casa inteligenta dar si celor care vor aparataj de ultima generatie pentru casele lor.  intrerupatoare din sticla cu touch, intrerupatoare din sticla cu touch wireless, prize inteligente, kituri de securitate, etc. Clientii nostri sunt persoane fizice, juridice, dar si clienti mari precum hoteluri sau cartiere rezidentiale.

Fii sigur ca vom veni cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta cu preturi competitive.

Case-smart.ro este importator  si distribuitor oficial in Romania pentru brandurile Livolo, Broadlink, Orvibo si Fibaro. Periodic ne extindem gama de produse si branduri comercializate.

Te asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Case-smart.ro pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • widget-uri de produse;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
  • slider de produse.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile.

Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.