FlorideLux.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Cadouri & Flori

Charging period

90 zile

Florarie online FlorideLux ofera peste 5000 de produse tip buchete de flori, aranjamente florale, animale din flori, aranjamente business, cosuri cu flori si ansambluri plante (bonsai, orhidee, plante de birou si de apartament), dar si cadouri tip bijuterii, ursuleti de plus, baloane cu heliu, torturi cadou, cicocolata, vinuri, sampanii si parfumuri.. Oferta noastra complexa si variata garanteaza faptul ca orice client poate gasi cadoul PERFECT, pentru orice ocazie si orice buget - produsele noastre au preturi de la 19 RON.

FlorideLux este prima si cea mai mare florarie online din Romania. Acest lucru este dovedit de experienta noastra extinsa (peste 13 ani de activitate) si faptul ca oferim livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania, dar si oriunde in lume. Garantam livrari de flori premium, insotite fara exceptie de:

 • felicitare de lux inscriptionata cu mesajul / urarile clientului
 • consultanta profesionala pentru compunere mesaj si alegerea florilor perfecte
 • pliculet hrana florala
 • instructiuni profesionale ingrijire flori
 • poza martor pe email inainte de livrare 
 • confirmare de livrare in timp real, pe SMS si pe email
 • discount-uri considerabile de loialitate (10% pentru clientii cu cont inregistrat si 20% pentru posesorii de card de fidelitate FlorideLux)

Tocmai pentru ca stim cat de importanta si incarcata de emotii este munca pe care o depunem pentru clientii nostri, suntem si extrem de flexibili, lucrand in interesul clientului si nu pentru propriul nostru confort. Pentru noi un serviciu de tip florarie online de lux impune anumite standarde si anumite asteptari pe care ne straduim zi de zi si la fiecare comanda nu doar sa le respectam, ci sa le si depasim. Clientii FlorideLux castiga, atunci cand apeleaza la serviciile noastre, timp, emotii, amintiri frumoase si zambete.

Flexibilitatea noastra poate fi observata in metodele multiple de plasare comanda, gandite special pentru clientii nostri de pretutindeni, dar si in metodele de plata. 

Metode de plata flori si cadouri:

 • plata prin card bancar prin website (pentru comenzile online, pe email, telefonic, whatsapp, facebook etc.)
 • plata prin transfer bancar
 • plata cash la livrare
 • plata cash sau card in florariile FlorideLux in Bucuresti, Brasov si Cluj
 • plata prin paypal
 • plata depunere numerar la oricare din sucursalele Banca Transilvania la nivel national

Comision afiliati florarie online FlorideLux:

Oferim un comision de 13% in programul de afiliere Profitshare, pentru orice comanda online sau vanzare directa in magazinele noastre din Bucuresti, Brasov si Cluj. Efectuam campanii sezoniere targetate pe interesele directe ale clientilor nostri, in functie de anotimp, cele mai vandute si cautate produse si in functie de sarbatorile care urmeaza. Suntem foarte interesati si implicati in campaniile Profitshare, ne actualizam permanent campaniile si lucram activ cu afiliatii nostri pentru maximizarea conversiilor.

Consideram ca 13 este un numar cu noroc. Avem 13 ani de activitate si oferim 13% comision in Profitshare! Devino astazi afiliat la cea mai mare florarie online din Romania - FlorideLux!