E-pneus.ro - Affiliate program

Inactive advertiser in Profitshare

Category Advertiser:

Auto & Moto

Charging period

30 zile

Suntem prezenți pe piață de 15 ani. În decursul acestor ani am reușit să creștem portofoliu nostru cu clienți din toată țara. În prezent comercializăm o gamă variată de peste 15.000 de anvelope noi pentru turisme, autoutilitare, microbuze, suv-uri și autoturisme de teren, disponibile toate dimensiunile și toate brand-urile.

Deasemenea prestăm servicii profesionale pentru montare, demontare, echilibrare, depozitare și reparare roți. Punctul nostru de lucru este situat în Timișoara, Splaiul griviței nr.3. Service-ul nostru este dotat cu cele mai performante utilaje și echipamente, mânuite de o echipă bine instruită și amabilă

Perioada de livrare este intre 2 si 7 zile. Comisioanele platite se acorda numai pentru comenzile facturate si achitate de catre clienti.

Link-urile de afiliere pentru Pneus Expert Online nu vor fi acceptate pe website-uri care sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie Pneus Expert Online.

Este permisa promovarea pe Facebook Ads, pe Timeline Facebook, in cont Twitter personal si contul personal de LinkedIn, etc.
Este interzisa crearea de pagini pe Facebook cu vreunul din cuvintele cheie legat de marcile Pneus Expert Online.