Restartenergy.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

Salut!

Suntem Restart Energy și ne ocupăm cu furnizarea de energie și gaz pe întreg teritoriul României. Clienții noștri sunt persoane fizice și juridice care doresc să își schimbe furnizorul de energie și gaz pentru a se bucura de tarife mai mici și condiții contractuale mai bune decât la furnizorul actual. Mai exact, începând cu anul 2015, orice utilizator de energie și gaz, atât persoane fizice cât și juridice, au libertatea de a alege furnizorul dorit dintre furnizorii disponibili pe piața concurențială. Întreg sistemul de distribuție rămâne același, nefiind necesară o schimbare a instalațiilor, deci există 0% deranj. Tot procesul se desfășoară online, evitând astfel birocrația și concentrându-ne pe comoditatea clientului.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

E simplu: vei putea promova anunțurile noastre către mai mult de 9 milioane de utilizatori din toată România, fără să fii limitat de interesele acestora, pentru că este un serviciu folosit zilnic. Și dacă stăm să analizăm, cine nu ar vrea să economisească și să îi fie acordată atenția meritată de către compania cu care încheie un contract?

Cum funcționează?

Vrem să înțelegi bine sistemul nostru de funcționare pentru ca astfel să poți promova serviciile noastre cu maximă libertate.
Pagina pe care trebuie să o promovezi din cadrul siteului nostru conține o aplicație de calcul online a prețului facturilor și afișează pe pagina finală, atât prețul nostru cât și economia anuală pe care ai avea-o dacă îți schimbi furnizorul cu Restart Energy: http://www.restartenergy.ro/cere-oferta-furnizor-energie-gaz/#!/main și care permite schimbarea furnizorului online, într-un proces simplu. Te invităm să o încerci! Fă probe, și dacă mai ai întrebări după aceasta, contactează-ne și îți vom răspunde cu plăcere!

Comisioane și bonusuri

Îți oferim un comision fix, doar pentru faptul că direcționezi utilizatorii către aplicatia noastră de ofertare online, iar aceștia efectuează calculul. Dacă aceștia merg mai departe și își schimbă furnizorul, îți oferim bonusuri foarte atractive. În pagina noastră Termeni și condiții avem toate detaliile. Suntem siguri că vei fi interesat!

Procentajul de conversie este unul ridicat și șansele de câștig sunt mari. Contactează-ne și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți mări câștigurile... cu mult!