Leadmagnet.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

În ultimii ani am realizat în jur de 700 proiecte online, dintre care peste 400 doar în 2017. Toate proiectele au fost axate în jurul vânzărilor și marketing-ului afiliat, majoritatea reprezentând site-uri suport pentru produsele vândute pe Amazon prin programul Fulfillment By Amazon (FBA) și site-uri de marketing afiliat. Am învățat de la colaboratori din SUA și UK, am urmat cele mai bune cursuri de marketing online, SEO și vânzări, și acum oferim și în România servicii unice în domeniul vânzărilor și a marketingului afiliat.

Principalele două produse comercializate sunt de fapt două servicii, respectiv creare site special conceput pentru marketing afiliat și creare site special conceput pentru a vinde. Aceste servicii pot fi completate, la cerere, de servicii precum copywriting, SEO sau Social Media Marketing.

Comisionul este de 15% din fiecare vânzare înregistrată, cu o perioadă de recurență de 30 de zile. Considerăm că cele mai bune rezultate se vor obține prin folosirea linkurilor de afiliat (nu a bannerelor), așa că încurajăm această abordare. Încercăm să aprobăm comisioanele foarte repede, iar faptul că vindem produse digitale (fără drept de retur) ne ajută în a obține perioade foarte scurte de aprobare.

Suntem mereu aproape de afiliați și dorim să știm ce dorințe specifice există. Astfel, dacă vei considera că poți obține rezultate bune cu anumite unelte pe care nu le regăsești în contul nostru, contactează-ne și vom încerca să găsim o modalitate de rezolvare.