Eurocor.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

Alege Eurocor si vei castiga usor!

Institutul Eurocor – cel mai mare furnizor de cursuri la distanta din Romania – vine in reteaua Profitshare cu o oferta foarte atractiva. Pentru fiecare cerere valida de produs demo GRATUIT (=lead), afiliatii primesc suma fixa atractiva. Iar daca ne gandim ca la nivelul unei luni compania primeste zeci de mii de astfel de cereri,  putem spune fara rezerve ca este o colaborare care va poate aduce castiguri insemnate! Incercati! Veti avea numai de castigat!

Care este oferta Institutului Eurocor?

Compania ofera cursuri la distanta cu plata, la preturi foarte atractive. Cursantii platesc lunar, sub forma unui abonament, un pret mai mic decat cel al unei singure sedinte de meditatii. In schimb, primesc suportul de curs in format tiparit, CDuri audio cu vorbitori nativi si acces pe platforma Eurocor la contul de student online, pentru un studiu modern, facil si interactiv:  aici au formatul digital al lectiilor de curs si suportul audio, teste de evaluare, posibilitatea de a face plati sau verifica statusul expeditiei cursurilor si acces gratuit la un profesor personal care ii indruma pe toata durata studiului.Totul pentru un studiu usor, confortabil si eficient, dupa o metoda de studiu folosita cu succes de milioane de oameni in Europa.

Lectiile de curs in format tiparit  sunt trimise prin posta sau curier oriunde in tara, deci sunt accesibile oricui, indiferent de locatia geografica. 

Sunt peste 80 cursuri in oferta, Institutul Eurocor fiind in acest moment cel mai mare furnizor de cursuri la distanta din Romania.

Cursurile acopera o gama variata de domenii, de la limbi straine (engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, rusa, chineza,turca)   la cursuri de management, IT, contabilitate, vanzari, marketing, resurse umaneturism, frumusete etc. sau chiar cursuri hobby pentru cele mai diverse nise (astrologie, feng shui, handmade, fotografie, psihologie etc.). Exista chiar si cursuri in limba maghiara.

Pentru fiecare dintre cele peste 80 de cursuri Institutul Eurocor ofera celor interesati de instruire lectii demonstrative GRATUITE in format electronic (HTML). Acestea au aproximativ 20 de pagini si contin informatii relevante pentru curs si utile pentru cursantii interesati sa testeze cursurile Eurocor.

Cui se adreseaza cursurile Eurocor?

Oricui cine intelege ca educatia este cel mai valoros lucru in dezvoltarea personala si profesionala. Sunt cursuri destinate adultilor, persoane active, angajate, interesate sa-si dezvolte in continuare cariera sau sa-si cultive noi hobby-uri. Se distinge un segment cu varsta 25-45, in special femei, studii medii si peste, preponderent mediul urban, majoritatea traficului fiind de pe mobil.

Ce inseamna un lead Eurocor?

La solicitarea oricarei lectii demonstrative GRATUITE, solicitantul trebuie sa completeze un scurt formular incluzand nume, prenume, e-mail si telefon. De asemenea, trebuie sa fie de acord sa primeasca informatii comerciale din partea Eurocor. Completarea acestui formular corect si complet si trimiterea lui reprezinta un lead.

Prin completarea acestui formular utilizatorul NU are nici o obligatie de cumparare ulterioara a produsului.

Descarcarea lectiei demonstrative este complet gratuita si are scopul de a familiariza publicul larg interesat de instruirea la distanta, cu metoda de studiu Eurocor, cu specificul cursurilor si cu tematicile acestora.

Comisionul pentru fiecare lead valid este atractiv, iar recurenta cookie-urilor este de 30 de zile.

Cele mai eficiente luni sunt ianuarie-martie si apoi din nou in toamna din septembrie pana in noiembrie, dar compania are campanii de marketing online permanente, ce va pot sustine actiunile.

Iata deci o noua oportunitate de care puteti profita chiar acum! Incercati cu incredere! Veti avea numai de castigat!

Cum puteti promova cursurile Eurocor si a castiga bani:

  • in siteurile pe care le detineti
  • pe  blogguri
  • prin publicarea de continuturi in retelele sociale;
  • in campanii platite  FaceBook Ads

De ce sa alegeti sa promovati Eurocor?

  • Leadurile generate NU conditioneaza in nici un fel cumpararea ulterioara a produsului. Este vorba doar de solicitarea unui produs demo gratuit, lucru usor de facut si util pentru oricine.
  • Compania sustine generarea de leaduri intr-un mod foarte activ prin acordarea unui premiu special pentru unul dintre solicitanti. Pentru campania in curs, ce va lua sfarsit in decembrie 2018, premiul ce se poate castiga de catre solicitantii lectiilor demo gratuite este un telefon Samsung Galaxy S9.
  • Procesul de solicitarea a lectiilor demonstrative este foarte rapid si bine optimizat, bannerele/materialele ce se vor folosi avand link direct catre un landing page special creat pentru accelerarea conversiilor.
  • Puteti genera un numar mare de leaduri intr-un timp scurt. Campaniile de marketing online pe care le derulam, in care sunt integrate si landing page-urile de generare de leaduri, folosesc multi acceleratori de decizie, iar completarea formularului este simpla, intuitiva si rapida.
  • Procesarea si aprobarea comisioanelor se face rapid, in maxim 10 zile de la receptionarea lead-ului.

Asa ca nu mai asteptati! Alegeti sa promovati Eurocor si va veti bucura de castiguri atractive! Mult succes!

Echipa Eurocor