E-rovinieta.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

E-Rovinieta.ro este cea mai mare si sigura platforma de unde, atat persoanele fizice, cat si cele juridice, pot plati tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale, mai exact rovinieta. Platforma E-Rovinieta.ro este disponibila în 8 limbi straine – engleza, germana, maghiara, sarba, rusa, turca, bulgara si poloneza.

Odata ce rovinieta a fost platita, clientii primesc confirmare de livrare prin SMS si email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumparatorii sunt avertizati din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandata la orice ora, 24/7, si poate fi platita cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plata cu confirmare si emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plata traditional la orice banca (emiterea va fi efectuata dupa confirmarea sumelor în cont).

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a rovinietei! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

Rovinieta este obligatorie in Romania si se aplica pe reteaua de drumuri nationale (autostrazi, drumuri expres, drumuri nationale europene (E), drumuri nationale principale si secundare).

Rovinieta are un pret fix, stabilit in euro. Totusi, tariful se achita in lei, la cursul BNR stabilit in ultima zi a lunii precedente.

Pentru fiecare comanda sau vanzare din platforma www.e-rovinieta.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 1% din valoarea vanzarii.

Poti vedea cat costa o rovinieta aici: https://www.e-rovinieta.ro/ro/despre-roviniete

Pentru intrebari frecvente legate de roviniete gasiti raspunsurile aici: https://www.e-rovinieta.ro/ro/intrebari-frecvente

Ai multiple posibilitati de a promova vanzarea de roviniete online pe E-Rovinieta.ro pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

In Romania sunt peste 6 milioane de autovehicule care au nevoie de rovinieta, astfel ca promovarea acestui produs iti va aduce un venit garantat. Plata se va face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.