TehnicBazar.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

30 zile

Castiguri SIGURE prin programul nostru de afiliere!

Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. cu sediul in Buzau a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca BOSCH, fiind axati inca de la inceput pe educarea clientului in vederea alegerii unor produse de o calitate net superioara fata de ce se gasea in momentul respectiv in piata din Judetul Buzau.

Am hotarat ca este momentul sa trecem și pe piata online și sa oferim clientilor din întreaga țara calitatea produselor si serviciilor, experiența acumulată în vanzari timp de 20 de ani și nu în ultimul rând preturi printre cele mai accesibile de pe internet.

Comercializam peste 5000 de produse in special produse pentru Constructii si destinate intretinerii acestora. Toate sunt produse ale unor marci cunoscute precum Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.si multe altele.

Devino afiliat TehnicBazar prin reteaua Profitshare si recomanda produsele noastre pentru a castiga bani din vanzarile pe care le aduci.

Încrederea generata de bradurile comercializate, diversitatea produselor prezentate, stocurile permanente mari, serviciile de calitate si întotdeauna prompte sunt cele mai importante atuuri pe care te poti baza ca afiliat si valabile pentru programul nostru de afiliere.

TehnicBazar va ofera :

  • comisionul este de 6% pentru toate produsele
  • tip conversie: vanzarea produselor din site-ul   www.tehnicbazar.ro;
  • perioada de recurenta a cookie-urilor: 30 de zile.

Pentru o colaborare fructuoasa suntem deschisi propunerilor si oferim oricarui afiliat toate informatiile de care are nevoie. Suntem on-line si pe Facebook, cat si la adresa de email disponibila in contul de afiliat la catalogul de advertiseri.