Just Shops - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

30 zile

Comisioane oferite

3.00% - 5.00%

Devino partenerul JustShops.ro si imparte castigurile impreuna cu noi.

Existam din anul 2011, dar am dovedit repede ca prezenta noastra pe piata online era necesara, acoperind o nevoie a consumatorilor pentru produse profesionale si semi-profesionale, intr-o nisa de piata mai putin dezvoltata accea a aparatelor medicale si intretineti corporale, la preturi accesibile si la cele mai exigent standarde de calitate.

Comercializam peste 1.300 de produse in special medicale (tensiometre, termometre, aparate aerosol, aparate pentru monitorizarea pulsului,…) si destinate intretinerii personale (aparate de masaj, aparate de electrostimulare, epilatoare, oglinzi cosmetic, …) toate produse de marci cunoscute : BEURER, OMRON, NUVITA, LAICA, MICROLIFE, BIOLAND, JOYCARE, MEDIFIT, SCALA, MOMERT, REER, LANAFORM, TORK care ofera garantia calitatii. Accesibilitatea pretului, beneficiile asupra sanatatii intregii familii, cat si un raport calitate/pret foarte bun, ne asigura o rata excelenta de conversie in vanzari.
Raspundem prompt la comenzi, livrarea se face in 24/48 ore, cu livrare gratuita pentru comenzile peste 500 RON, majoritatea produsele sunt pe stoc, organizam campanii promotionale cu diferite ocazii, sarbatori.

Suntem un partener de incredere si te sustinem in campania de promovare. Ne poti contacta pentru orice informatii suplimentare la office@justshops.ro .

Iti oferim comisioane avantajoase graduale pe diferite categorii de produse intre 3-5%.

Aprobarea comisioanelor se face imediat dupa expirarea celor 10 zile lucratoare asociate dreptului de retur.

Categoriile de produse oferite de noi sunt:
• Aparate cosmetice;
• Intretinere medicala;
• Aparate medicale;
• Produse copii;
• Produse organice;
• Igienea si Curatenie.

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Just Shops si a castiga bani online.