Elefant.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Retail

Perioada de comisionare

5 zile

Descriere companie:

elefant.ro a fost lansat în 2010 ca librărie online și blog literar care oferea o experiență culturală complexă. De-a lungul timpului, ne-am transformat într-un mall digital cu o varietate mare de produse, prețuri competitive, campanii speciale si proiecte de awareness.

În prezent, elefant.ro este unul din cele mai mari magazine online din România.

  • peste 2,4 milioane de clienți
  • peste 1,2 milioane de produse
  • livrăm peste 1,5 milioane de colete/ an

La nivel international, elefant s-a extins si in afara tarii deschizand o filiala la Chisinau, in Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

 

Descriere program afiliere:

Elefant.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent. Lansat în 2010 ca un retailer de carte, elefant.ro este acum un magazin universal ce comercializează 11 categorii de produse, fiecare cu o poziționare distinctă. Categoriile de produse disponibile pe elefant.ro sunt: Cărți în limba română, Carte stăină, Ceasuri & Bijuterii, Parfumuri, Cosmetice, Jucării, Copii & Bebe, Electro, Home&Deco, Genți & Accesorii, Ochelari de soare, Nutriție. Publicul elefant.ro este format preponderent din femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 44 de ani.

Cum puteți promova produsele noastre?

- prin Facebook: puteți folosi acest canal de promovare fie prin postări organice sau prin ads. Singura observație este că toate întrebările care pot apărea de la clienții noștri în comentarii să fie direcționate către adresa de e-mail: contact@elefant.ro. (întrebări despre comenzi, livrarea produselor, etc.);

- folosind articole cu recomandări ale produselor disponibile pe elefant.ro;

- prin campanii clasice de display ads;

- TikTok si Instagram fie prin postari organice sau prin ads.

- pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback;

 

Restricții:

- elefant.ro nu permite promovarea produselor sale prin Google Ads

- pentru organizarea de concursuri sau comunități de Facebook orientate către elefant.ro sau care folosesc branding-ul elefant.ro, vă rugăm să ne contactați in prealabil;

- pentru a organiza campanii de e-mail marketing, trebuie să primiți acordul nostru în scris;

- nu permitem folosirea materialelor vizuale puse la dispoziție în platformă sau găsite în afara platformei, altfel decât pentru promovarea campaniilor elefant.ro.

Afiliații care nu respectă restricțiile mai sus enunțate riscă excluderea din campanie și anularea comisioanelor obținute prin mijloace nepermise. Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din Profitshare, în maximum 24 de ore.