Gadgetway.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

Gadgetway are ca obiect principal de activitate comercializarea gadgeturilor smart originale si a altor accesorii pentru smartphone si tablete.
Ne-am propus sa oferim clientilor nostri o gama cat mai larga de gadgeturi si accesorii, insa sa nu va oferim chiar orice.

Avem o oferta mare de gadgeturi de la producatori de prestigiu: Fitbit (bratari fitness, smartwatch, cantare smart), Withings (bratari fitness, smartwatch, cantare smart ), Harman Kardon (boxe wireless, casti), JBL (boxe wireless, casti), AKG(casti), Veho (action-cam-uri, boxe wireless, casti, baterii externe, alte gadgeturi), FreeFly (ochelari realitate virtuala), Tractive (gadgeturi pentru animale de companie) si multe altele.

Unele dintre aceste branduri sunt importate si distribuite direct de gadgetway, avand astfel cele mai bune preturi de pe piata.

Gadgetway.ro se adreseaza in special celor care apreciaza mobilitatea data de astfel de gadgeturi, folosesc intens smartphone-ul si sunt pasionati de noua tehnologie. In acest sens cutreieram lumea si internetul sa gasim cele mai utile, nastrusnice si uimitoare gadgeturi, pe care sa le putem pune la dispozitie spre cumparare pe magazinul de gadgeturi smart.

Speram ca aceasta colectie de device-uri sa faca viata mai usoara si mai frumoasa clientilor nostril.

Suntem castigatorii Galei Premiilor Ecommerce 2015, la categoria Startup, ceea ce denota faptul ca este un site bine construit ce tine cont de ultimele tendinte in domeniul ecommerce.

Detinem certificarea trusted.ro, ceea ce inseamna ca suntem auditati periodic pentru indeplinirea tuturor cerintele legale de functionare ale unui magazine online.

Pentru fiecare comanda sau vanzare din magazinul gadgetway.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 5% din valoarea vanzarii. Ocazional vom organiza concursuri, astfel incat pe langa comisionul standard, vom oferi premii in produse si bani.

Fii sigur ca vom veni cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta cu preturi competitive.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele gadgetway.ro pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • widget-uri de produse;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
  • slider de produse 
  • Bannere;

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.

Daca vrei sa faci o campanie speciala pe unul din site-urile tale, iti oferim support atat dpdv creativ cat si comisioane speciale pentru campanii inventive.

La cerere putem crea materiale de marketing special pentru site-urile tale.