Evocomputers.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

Ne dorim sa cream o comunitate de afiliati cu care sa avem o colaborare mutual benefica prin intermediul platformei de marketing online Profitshare. Evocomputers este pe piata echipamentelor IT refurbished de peste 6 ani; in acest timp, ne-am specializat pe laptopuri, calculatoare, workstations, monitoare si servere din ultimele generatii, testate si verificate de catre expertii nostri.

 

Publicul nostru tinta sunt acele persoane care respecta mediul inconjurator si sunt constienti ca doar pentru ca un produs a fost expus la raft sau a fost resigilat, nu inseamna ca si-a pierdut din performanta si ca trebuie scos din uz. Multe din produsele comercializate de noi provin din supra-stocuri sau din produse expuse la raft, ceea ce inseamna ca sunt la fel de performante ca cele noi, insa cu pana la 40% mai ieftine. Punem la dispozitia clientilor sute de calculatoare si laptopuri refurbished si second hand, numai de la branduri mari (Lenovo, Dell, HP, etc), in stare buna si foarte buna, care au acelasi nivel de performanta ca cele noi.

 

Ne-am propus sa venim in intampinarea afiliatilor cu promotii si campanii atractive, pentru a ajunge la un numar cat mai mare de potentiali clienti. Avem preturi foarte bune si produse de calitate, pentru a face munca afiliatilor mai usoara. Am pregatit mai multe tipuri de instrumente de promovare: link-uri de afiliere, feed de produse si bannere.

 

Poti folosi orice canal pentru promovarea produselor Evocomputers, printre care:

-       Blogul sau site-ul personal

-       Retelele sociale (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ etc)

-       Campanii Pay Per Click