Contakt.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

Intra intr-un parteneriat de succes si castiga bani online!

Fondata in anul 2002 la Timisioara, printr-o dezvoltare continua si o atentie amanuntita atat la produsele oferite cat si la serviciile puse la dispozitia publicului, Contakt a ajuns sa fie unul din liderii nationali din segmentul accesoriilor GSM. In mediul offline suntem prezenti in cele peste 250 de magazine fizice din Romania (98% din ele fiind deschise in cele mai importante galerii comerciale din tara), iar in online suntem foarte usor de gasit in cadrul platformei noastre https://www.contakt.ro/

La inceputul anului 2019, portofoliul nostru de produse a ajuns la peste 6500 de modele diferite de accesorii pentru telefoane, din categorii diferite precum: huse de protectie, folii sticla securizata, casti wireless si boxe bluetooth, cabluri de incarcare si transfer date, adaptori, suporturi auto, smartwatch-uri si multe alte gadget-uri care vin in ajutorul clientilor nostri. Toate acestea provin de la branduri renumite global precum: Apple, Baseus, Guess, Karl Lagerfeld, Samsung, Spigen si multe altele, insumand un nomenclator de peste 150 de branduri de mare interes pentru publicul din Romania.

Tocmai din acest motiv, pe langa website-ul Contakt.ro care este in permanenta optimizat pentru a valorifica fiecare client adus pe platforma, venim cu urmatoarele instrumente de promovare pe care ti le punem la dispozitie:

  • Oferta de pret competitiva
  • Resurse de design optimizate pentru mediul tau de promovare
  • Feed complet de produse

Portofoliul vast de produse si calitatea acestora, preturile prietenoase cu buzunarele clientilor, serviciile oferite si platforma user-friendly sunt doar cateva din motivele pentru care iti recomandam sa devii un afiliat Contakt.ro. Noi facem tot posibilul ca stocul de produse sa fie constant suplimentat si ca fiecare comanda sa fie dusa la bun sfarsit. Restul depinde doar de tine!