Antiviruskaspersky.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

Ti-am atras atentia? Perfect!

Pentru ca securitatea cibernetica a contat, conteaza, si va conta cel mai mult, noi, ca si partener autorizat Kaspersky, ne dorim ca fiecare locuinta, sau companie, sa fie “acoperita” de securitatea pe care produsele Kaspersky o poate oferi.

Ne remarcam prin faptul ca licentele Kaspersky pe care le comercializam sunt electronice, si le putem livra in contul de client cat si pe E-mail in maximum 24 ore! Deci, ADIO curier, ADIO taxe de transport! 

Primesti un mic CADOU la fiecare comanda plasata!

Asa cum am mentionat, orice comanda ai plasa pe site-ul AntivirusKaspersky.Ro, vei primi mereu un BONUS de 5% din valoarea comenzii pentru produsele Home Users, pe care il vei putea folosi la urmatoarea comanda. Iar asta, de fiecare data cand vei plasa o comanda, indiferent de valoare!

Ai multiple posibilitati de a promova produsele pentru a castiga bani:
- intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
- in forumuri;
- in retelele sociale; 

Nu trebuie sa ai cunostinte avansate de programare pentru a ne promova online. Impreuna cu echipa Profitshare, ne vom ocupa de tot, pentru ca tu, partenerul nostru principal, sa profiti de oportunitatile platformei.

Nu mai sta pe ganduri si creeaza acum un cont de afiliat Profitshare!

**NOTA: In cazul returnarii/anularii produselor virtuale activate sau nu, AntivirusKaspersky.Ro poate returna contavaloarea bunurilor doar in decursul lunii in care clientul a facut comanda.