Allview.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

Allview este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești în ceea ce privește piața de smartphone-uri și tablete.

Credem in tehnologie, viteza, inovatie, dar cel mai mult credem in oameni. Stim ca la baza fiecarei povesti de succes se afla comunicarea. Ne place modul complex in care lumea evolueaza, de aceea imbinam tendintele moderne si traditiile, cu principiile sanatoase de business.

Fie ca alegi sa scrii despre produse sau afisezi bannere pe site-ul tau, iti vei creste negresit veniturile. In plus, vei putea promova o companie nationala, care se afla in topul preferintelor clientilor la nivel national.  Iar daca inca nu ai cunoscut-o pe Avi (primul asistent vocal in limba romana dezvoltat de echipa Allview), vei avea ocazia sa o descoperi.

Creeaza-ti astazi cont pe Profitshare si devin-o afiliatul nostru, noi suntem gata sa te rasplatim!

Concurs:

Allview te rasplateste pentru promovarea ta sustinuta printr-un super concurs!

Prezent nu demult în programul de afiliere Profitshare, compania Allview dă startul unui concurs pentru cei mai harnici afiliaţi!

Mod de desfăşurare:

Concursul se desfășoară în perioada 11-30 iulie și va premia top trei afiliaţi ce vor avea abilitatea de a genera cele mai multe conversii.

Condiţii: fiecare conversie trebuie să aibă o valoare mai mare de 20 de lei.

Premiile concursului: 3 x  voucher de 10% pentru achiziţionarea oricărui smartphone sau tabletă, inclusiv a noului nostru flagship Soul X5 Pro, de pe www.allview.ro.

Voucherele vor fi acordate după perioada de aprobarea a comisioanelor și vor fi luate în calcul doar conversiile aprobate. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe 17 august.

Puteţi să vă folosiţi şi de bannerele din pagina de advertiser Allview pentru a promova produsele companiei.

Regulamentul concursului il gasiti aici.

Mult succes în promovarea produselor Allview!