1cctv.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

IT&C

Perioada de comisionare

30 zile

Magazinul online 1CCTV a fost lansat pe piata din Romania in urma cu peste 5 ani si apartine firmei NET TRADING SRL. Firma activeaza in domeniul securitatii si monitorizarii video inca din anul 1997. De-a lungul anilor ne-am consolidat pozitia pe piata sistemelor de supraveghere prin stabilitate, siguranta si comercializarea de echipamente cu cel mai bun raport pret/calitate.

In portofoliul nostru se regasesc numeroase categorii de produse printre care se numara: sisteme de supraveghere video si aici se ne referim la camere de supraveghere analogice, camere IP, camere IP wireless, inregistratoare pentru camere (DVR, NVR, XVR), accesorii precum hard disk-uri, conectica, surse de alimentare; sisteme de alarma antiefractie wireless sau cablate; videointerfoane wireless sau cablate; UPS-uri pentru centrale termice etc.

Ne bucuram de increderea clientilor in produsele pe care le comercializam, fapt concretizat prin cresterea continua a vizitatorilor unici zi de zi. Pentru majoritatea produselor sunt unic importator. Multe echipamente au devenit foarte cunoscute pe piata, datorita opiniilor scrise de clientii nostri pe numeroase site-uri de profil. Tot procesul de vanzare, de la plasarea comenzii pana la livrarea acesteia este simplu si rapid. De asemenea, oferim suport tehnic de calitate oricarui client nehotarat, in alegerea produsului potrivit.

Ne dorim sa construim un parteneriat de incredere pe termen lung pentru un castig reciproc de fiecare parte. Suntem o echipa dinamica, receptiva si raspundem oricaror solicitari sau intrebari venite din partea dumneavoastra, acceptam orice sugestie care poate conduce catre o campanie de publicitate de succes si va asiguram de tot suportul necesar in implementarea ei.